Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Számotokra mit jelent a kémia...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra mit jelent a kémia a szerelemben? Leginkább fiuk válaszát várom. Kort és nemet is írjatok légyszi! Köszi 16/l

Figyelt kérdés
Inkább a szexuális vonzalom... vagy az a könyvekben leirt? Leginkább fiuk válaszát várom... kort és nemet is írjatok légyszi! Köszi 16/l
2018. nov. 11. 12:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem, ha megtetszik valaki, sosem az az első gondolatom, hogy milyen jó mellei vannak, és hogy milyen jó lenne vele megosztani az ágyam, hanem első sorban, hogy milyen boldog is lennék, ha a partnerem lehetne. Én ha keresek, akkor lelki társat keresek elsősorban és nem szexuális partnert. Nyilván egyszer arra is sor kerül, ha mind2-en akarjuk és már együtt vagyunk elég ideje, de nem ez a fő motivációm, hogy az meglegyen. Engem a párválasztásnál nem a libidóm és nem is az agyam irányít, hanem a szívem, hangozzon ez akármennyire is klisésen. 18F voltam
2018. nov. 11. 12:33
 2/8 anonim ***** válasza:
23%
Majd a szexuális vonzalomról két év múlva olvashatsz a szexualitás kategóriaban,addig csak foglalkozz magaddal
2018. nov. 11. 12:34
 3/8 TR75 ***** válasza:
44%

Nem vagyok már fiú, de azért leírom, amit gondolok.

A kémia nem a szexuális vonzalom. Az csak egy része. A lényege az, hogy egymásra vagytok hangolódva, nem érzitek szükségét annak, hogy szerepet játsszatok, hanem teljesen spontánul reagáltok a másikra. Megvan bennetek a tisztelet a másik felé, a vonzódás a másik személyisége iránt; érzitek, hogy jó egymással lenni (ugyanakkor nincs ebben semmilyen kényszer, hogy mindig együtt legyetek). Amolyan "egymásnak teremtettek minket"-érzés (amit persze már annyiszor lejárattak, hogy igazából csak egy közhelynek számít).

Szerintem enélkül is működik egy párkapcsolat, de amelyikben ez a bizonyos kémia is megvan, az tényleg különleges, még külső szemlélőként is.

Talán én nem vagyok jó helyen, de nagyon kevés olyan párt ismerek, akiknél ez a kémia működik.

42/F

2018. nov. 11. 12:35
 4/8 anonim ***** válasza:
38%
Inkább az, hogy mennyire szeretnéd, hogy veled lenne együtt tudnál vele tölteni sok időt, amennyit csak tudsz, és kölcsönös szeretet meglenne. Szerintem ez az :) 18F
2018. nov. 11. 12:49
 5/8 MessorKing18 ***** válasza:

Nálam alapjáraton 3 dolog jár az eszembe.

1 katonaság

2 motorok

3 pitonok/madárpókok stb

De ha szerelmes vagyok valakibe akkor amikor elméjedek valamiben azt veszem észre hogy már a másik témán filózok és megint mire mindig valahogy az a x személy jut előtérbe.

Ez csak akkor volt nagyobb galiba amikor a kiképzésem alatt a csak rá tudtam gondolni és. Hát azt vettem észre hogy az őrmester mondja hogy 300 fekvő.

2018. nov. 11. 15:14
 6/8 MessorKing18 ***** válasza:
* 18f
2018. nov. 11. 15:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy úgy szeretnék kötődni valakihez, mint Szén-atom kötődik kovalens kötéssel egy Hidrogén-atomhoz.
2018. nov. 11. 17:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Az a bizonyos kémia igazából teljesen biológiai alapú. Semmi köze az agyhoz vagy a szívhez. Hormonok az egész. A másik ember illata, íze leginkább. Ha valakinek tetszik az illata, akkor a genetikátok nagyon különbözik, ami azt jelenti, hogy a leendő utódoknak nagyon nagy esélyük lesz a túlélésre. Így alakult ki az evolúció során, belénk van kódolva, még ha te magad pl sose szeretnél gyereket. És igen, ez a szexuális vonzódás alapja. Semmi köze az egymásra hangolódáshoz, mint itt írták. Az a szerelem, és érzelmi alapú. A kémia (vonzódás) semmi kapcsolatban nincs a szerelemmel. Lehetsz szerelmes olyasvalakibe, akihez nem vonzódsz és vonzódhatsz olyasvalakihez is, akinek utálod a személyiségét vagy nem érzel iránta semmit. Persze hosszútávon egyik felállás sem ideális, hiszen egy jó párkapcsolatban mindkettőnek meg kell lennie. A személyiségen alapuló érzelmi kötődésnek és a szexuális vonzalomnak is.
2018. nov. 11. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!