Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy védjem le párom ellen a fiókomat?
Cica, ez nem így megy :D Csak úgy feltörni nem tudja
Na figyelj, csinálsz egy g-mail fiókot, megcsinálod 2 lépcsős bejelentkezésre.
Ez a fiókot kötöd hozzá a fészedhez. Az előzőt törlöd. Fészed is megcsinálod 2 lépcsősre. Jelszót váltasz és minden fiókot kijelentkeztetsz.
És az egészet olyan eszközről csináld amiről eddig nem. Lehet van egy key logger a gépeden és látja mit adsz meg jelszónak. De magától fel nem töri, technikus ide vagy oda. Nem hacker, órákba, napokba, hetekbe telne míg feltöri úgy hogy technikusnak tanul és nem tudja a jelszódat.
Ezeket csináld meg amiket mondtam. Ha a jelszót tudja is az édes kevés lesz, mivel a te telefonodra fog küldeni egy sms-t és annak hiányába nem tud belépni.
Mellesleg én a helyedbe biztos szakítanék. Én is féltékeny és birtokló típus vagyok, de ez nekem is túlzás. Ez már ilyen pszichopatai birtoklás vágy. Épp eszű ember ilyet nem csinál, hogy kémkedik barátnője után.
Amúgy ha eddig gépről vagy telefonról csináltad át nézném, hogy mi van rajta. Mert biztos telepített valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!