Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gátlásos vagyok, mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gátlásos vagyok, mit tudok tenni ez ellen?

Figyelt kérdés
Nagyon kevés önbizalmam van, és emiatt képtelen vagyok ismerkedni vagy barátkozni másokkal. Enyhén depressziós vagyok és kezdődő anorexiám is van elvileg az orvosom szerint. Mit tudok tenni a gátlásosság ellen? Hogy tudom növelni az önbizalmam? Van itt olyan aki ilyen volt és sikerült megváltoznia?

2018. aug. 23. 23:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Edzés, kiegensulyozott eves,meditálás, pozitív gondolkodás.
2018. aug. 23. 23:34
 2/4 anonim ***** válasza:
#1 Én is eszek,még se hízok ..és edzek is,lelki eredetű lehet a baj.
2018. aug. 23. 23:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom :/ próbálj a barátaid barátaival ismerkedni és így nagyobb lesz a baráti köröd, ő bemutat majd téged új embereknek és úgy egyszerűbb lesz
2018. aug. 24. 06:57
 4/4 anonim válasza:
100%
Én is voltam depressziós és befelé forduló de megtaláltam a megfelelő embereket akikkel körülvettem magam és annyi szeretetet és önbizalmat kaptam hogy már majdnem el is múlt. Elég ha találsz egyvalakit aki segít cipelni a terheidet és akinek megnyílhatsz. Onnantól csak te szabod meg a határaidat.
2018. aug. 24. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!