Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek taszító az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek taszító az hogyha egy fiú eléggé szőrös?

Figyelt kérdés

2018. nov. 5. 00:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Átlagba nem, de attól függ mennyire rendezett, ápolt
2018. nov. 5. 00:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem vonzo, ha a mellkasa szoros vagy a honalja. De ha a parom egyszercsak azt a fordulopontot vetne meg, hogy megnoveszti akkor lehet nemzavarna
2018. nov. 5. 00:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen az.
2018. nov. 5. 00:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha még egészséges kereteken belül vna, akkor nem , de ha már valamilyen rendellenességből adódik, ha már arról is szó van, akkor lehet, hogy zavarna.
2018. nov. 5. 00:56
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Nekem nagyon bejön. :)
2018. nov. 5. 03:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem taszito, mig rendesen apolt fiurol van szo. Ha viszont igenytelensegbol, akkor igen az.
2018. nov. 5. 06:55
 7/9 IxAnnaxI válasza:
31%
Attól függ, h melyik részre gondolsz ! Én őszintén megmondva .. az nem zavar haa lába meg akeze szőrös nagyon is.. a borostás fiúkat szeretem , nemi szerv has és hát nelegyen az csak köldök körül dene úgy nézzen ki mint egy majom . :D De amúgy mindenkinek más jön be :)
2018. nov. 6. 19:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. Szerintem férfias és vonzó, csak a higiénia legyen meg mellette.
2018. nov. 7. 08:13
 9/9 anonim válasza:
Attól függ hogy hol. Én kimondottan szexinek tartom a köldök alatti csíkot. De amikor olyan a férfi mint a jeti, na az már visszataszító! De a köldök alatti csík bejön (;
2018. nov. 8. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!