Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, számotokra a szakál/borosta taszító?
Figyelt kérdés
2018. aug. 28. 13:31
1/17 anonim válasza:
A bajusz és a dús, hosszú szakáll visszataszító számomra. A többi rendben van.
2/17 anonim válasza:
Én vonzónak találom a borostát, szerintem attól férfiasabban néz ki az illető.
3/17 anonim válasza:
Érdekesek ezek a mai fiatal csajok 😂😂😂😂 Bezzeg a híres színészek akiknek szakáluk van vagy borosta azok bezzeg tetszenek nektek.Nézzük csak a szakállas borostás színészeket: Chris Hemsworth szakállas.Keanu Reeves szintén.Tom Hardy szintén.James Franco borostás.Bradley Cooper szintén borostás.Jake Gyllenhaal szintén szakállas,és még sorolhatnám...Szóval nem tudom hogy egyes csajok mit írnak vagy írtak,mivel sok ilyen kérdés van,olvastam is,a többség csajnak nem vonzó a szakál és a borosta sem...De bezzeg a jóvágású színészeket feldicsérik rendesen.
4/17 anonim válasza:
Előző te normális vagy?😂😂🤣 Keanu Reeves?? Láttad te már annak az embernek a szakállát?😂😂 ha az valakinek tetszik én nem tudomi mit csinálok🤣
5/17 anonim válasza:
A pénz mellet hanyagolható szakáll/borosta
6/17 anonim válasza:
3#nak írom:
Az a baj, hogy kategorizálsz. A büdös életben nem vonzódtam sztárokhoz. Filmeket pedig kis mennyiségben nézek, úgyhogy ezt benézted :/
Ui: És még mindig nem tetszenek a hosszú szakállak. Nyilván nem ez dönti el, hogy szerelmes leszek e a fazonba. De egyszerű kérdésre, egyszerű válasz.
7/17 anonim válasza:
Kinek nem inge ne vegye magára.Nem az összes csajra értettem,rád meg pláne nem
8/17 anonim válasza:
Hát nem tudom, nekem bejonnek a szakallas fiúk :) aki most bejon az is szakallas. 20 eves a srac, es tokre jol all neki. Viszont ez attol is fugg kinek mennyire all jol.
10/17 anonim válasza:
Nem mindenkinek áll jól.
Barátomnak olyan aranyos kisfiús arca van, ha meg van borotválkozva, viszont ha egy kicsit nagyobbra nő a borostája akkor sokkal érettebbnek és idősebbnek tűnik, ami nagyon imponáló a számomra. :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!