Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, számotokra a szakál/borosta taszító?
Figyelt kérdés
2018. aug. 28. 13:31
12/17 anonim válasza:
Akinek jol all, azon szeretem, akinek nem, azon nem. Ennyi.
13/17 anonim válasza:
Nekem kimondottan taszító a szakál főleg hogy a göndör hajú fiúk tetszenek az meg úgy elég fura volna a borosta az nem baj ha renceresen van vágva de a bajusz az elviselhetetlen számomra főleg ha még alacsony is úgy olyan mint ha az ember a hét törpe eggyikével lenne
14/17 Misa-chan21 válasza:
A #11-sel s a #12-sel tudok egyetérteni teljesen mértékben :D mintha én irtam volna 🤣😁 de amúgy nekem nagyon is bejön a borosta meg az enyhe szakáll.
15/17 anonim válasza:
A borostát utálom, mert szúr, a szakáll nagyon tetszik, ha rövid.
16/17 anonim válasza:
3: A többség ostoba, álmodozó, királynőnek nevelt, főzni-mosni-mosogatni-tyúkot pucolni nem tudó p*cs*. Alsó polcra valók. Mit vársz tőlük? Értelmes megnyilvánulást? Aki van, soha nem jó, elérhetetlen sztárokért meg pöcögtetnek. Kevés, aki gondolkodni is tud (a srácokra is igaz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!