Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pityesz93 kérdése:
Lányok! Ti mennyire szeretitek a szörös pasikat?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, az arc borostás,hónalj sima,nincs fanszörzet,mellkhason és hason van ször de nem vészes és deréktöl lefele szörösebb( nincs fanszörzet)2015. okt. 25. 10:51
1/19 anonim válasza:
Én szeretem a szőrt,de nem sokat
2/19 A kérdező kommentje:
köszi :D akkor nem nagy hátrány?
2015. okt. 25. 11:17
3/19 anonim válasza:
Hason irtó szexi tud lenni!Mellkason engem a pici nem zavarna.Minden más okés a leírtak alapján!:)
4/19 anonim válasza:
Én utálom, ha egy pasi szőrtelenít. A hónalját azt okés. De máshol legyen szőrös. Az az igazi férfias nekem.
5/19 anonim válasza:
hát felőlem legyen bárhol, csak mellkason ne! azt utálom :D
6/19 pörölycápa válasza:
A borosta engem nem zavar, a szakáll viszont nekem kifejezetten nem tetszik. A mellkas jobban tetszik csupaszon, de csak abban az esetben ha természetesen szőrtelen. Ha borotválva van, akkor szerintem borzalmas a szúrós, borostás mellkashoz bújni, akkor már inkább legyen ott rendes szőr.
Hónaj nekem tök mindegy, láb, tök mindegy.
Fanszőrzet... nekem jobban tetszik ha van, egyébként egy meztelen csigával kell szembetalálkoznom... de ha a férfi azt preferálja hogy ne legyen neki fanszőrzete, akkor oké, ha neki így jó, akkor nekem is.
Igazából párválasztásnál úgysem az fog dönteni, hogy ki hol mennyire szőrös.
22L
7/19 A kérdező kommentje:
:D csupa pozitiv vélemény :DD nem vagyok csubakka, de azért aggodtam h esetleg zavarja a lányokat
2015. okt. 25. 13:07
8/19 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten jó a szőr csak..khmm
...ott lent... nem annyira
9/19 A kérdező kommentje:
ha a fanszörre gondolsz akk irtam hott nincs :D
2015. okt. 25. 17:23
10/19 anonim válasza:
Akk nincs semmi bajom ezzel a testtel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!