Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi lehet ebből?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehet ebből?

Figyelt kérdés

Lassan 2 éve ismerjük egymást. 1,5 éve napi szinten beszélünk,viszont találkozni eddig csak 2x tudtunk.Legfőbb gond hogy rengeteget dolgozik és nem ér rá,és eléggé zavar hogy nem tudunk találkozni. Viszont mindennap ő keres és van hogy nap végén is csak azért feljön hogy köszönjön,de egyre inkább úgy érzem hogy ez így nekem nem megy,viszont beleszerettem és elengedni se tudom...

Volt már valaki hasonló helyzetbe,mit tehetnék?

20/l

2018. nov. 1. 22:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem beszéltetek még erről?

Egyébként szerintem mindenkinek arra van ideje amire akarja, hogy legyen!:)

Jobb lenne tisztázni, mi is ez az egész.

Mert ha nem halad sehová, akkor csak sérülni fogsz.

2018. nov. 2. 00:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez csak barátság.

Ha tényleg akarna tőled többet, akkor többet találkoznátok, kezdeményezne... és tényleg, arra van időd, amire szakítasz! Nem hiszem el hogy nincs egy szabad hétvégéje, amikor tudnátok találkozni... szóval ez csak barátság

2018. nov. 18. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!