Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg létezik ilyen pasi?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg létezik ilyen pasi?

Figyelt kérdés
[link]
2018. okt. 16. 07:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%

Én nagyjából ilyen vagyok annyi különbséggel hogy a "nem írogat másik csajoknak" nem teljesen igaz. Párszerzés fogalmaban nem is. Maximum haverkodas céljából, meg mondjuk iskolai dolgok (pl házi leírása stb:.) de ezeket természetesen át is nézhetné a barátnőm. Akár magánál az irogatasnal is ott lehet. Ha meg úgy érzi hogy túl sokáig megy a "haverkodas" akkor termeszetes3n ott azonn al abbahagynam.

Bár... Így utólag belegondolva simán elbirnam képzelni hogy konkrét csak ketten vagyunk. Csak egymasnak. Valahol pl a horvát tengeren közel a parthoz egy szigeten, ahol lehetne egy szép nagy ház, meg egy hajó, amivel vissza mehetsz a partra és meglehet venni a kaját meg stb.

Mondjuk ott a pizza kiszállítás érdekes lenne xddd

Megcsalni soha. Otthagyni meg csak akkor ha ő csalnak meg.

Hogy mindig jól n3zzen ki... Ki a fa*"""t erdekel? Már bocsánat a kifejezesert. Hihetetlenül utálom mikor csak találkozni akarok egy lánnyal és egyfolytaban amiatt késik el, mert hogy meg ilyen smink, olyan alapozó, meg így Váralja a haját....

Hogy mindig jó kedve legyen, az egyáltalán nem zavar ha nincs. Sőt, tök szeretem megnyugtatni az embereket mikor szarul vannak így biztos valahogy elérnem hogy megnyugtassam.

Vannak álmaim amúgy egy olyan kapcsolatról ahol ezek a dolgok érvényesülnek oda-vissza is amit elkuldtel. Csak sajnos kevés az ilyen ember... Így nem igazán találjuk meg egymást a sok "menőgyerek" között...

16F

2018. okt. 16. 08:06
 2/11 anonim ***** válasza:
34%
Létezik :)
2018. okt. 16. 08:27
 3/11 anonim ***** válasza:
25%
Létezik. Itt vagyok.
2018. okt. 16. 08:53
 4/11 anonim ***** válasza:
34%
Létezik, általában sok éve boldog párkapcsolatban van.
2018. okt. 16. 09:03
 5/11 anonim ***** válasza:
34%
Létezik, csak az ilyen nem kezd hibbant csajokkal.
2018. okt. 16. 09:05
 6/11 anonim ***** válasza:
34%

ugyan ilyen vagyok, anyi különbséggel, hogy nálam a jókedv az elvárás :) ha nincs jókedved igyekszek vígasztalni és mosolyt csalni az arcodra :)

nagyon hűséges vagyok, nem szoktam más csajokkal beszélgetni, de meg se bámulom őket

nem igazán szeretem a sminket és valóban nem várom el hogy az adott lány mindíg tipp topp legyen, a legszebb emlékek úgy is akkor vannak már mikor jobban elengedi magát a lány a pasi mellett :)

2018. okt. 16. 09:08
 7/11 anonim ***** válasza:
45%
Én ilyen vagyok egy lány miatt. Viszont ehhez nagyon szeretni kell valakit. De nehogy azt hidd, hogy ez önmagában jelent bármit is, mert a lány meg pl ezt nem értékeli tőlem és elhagyott és összejött mással. Ennyit arról hogy létezik-e ilyen pasi...
2018. okt. 16. 10:04
 8/11 anonim ***** válasza:
50%

Létezik.

Az én párom is ilyen.

Enyém a főnyeremény😁

2018. okt. 16. 10:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Kamu.
2018. okt. 16. 10:41
 10/11 anonim válasza:

Van de ez nem alapbeàlìtás.

Én pl egy lányt ismertem eddig akivel gond nélkül tudtam volna hozni a "Tökéletes pasi" szerepkört.

2018. okt. 16. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!