Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy öcsikomplexus?
Mindig nálam fiatalabb srácokba zúgok bele. Nem vészesen fiatalabbakba, néhány hónap/1-1,5 év szokott lenni csak a különbség. Viszont én külsőre is inkább a csenevészebb, fejletlenebb fiúkra bukok, akiknek még épphogy csak pelyhedzik a bajszuk, a mutálás kellős közepén vannak.
Mondhatjátok, hogy így 15-16 évesen én sem vagyok még kifejlett nő(igazatok is van), de lassan 5 éve, hogy először megjött, és viszonylag nőies formáim vannak.
Szerintetek?
Nem a teljesen fejletlenekre gondolok, akik magas hangon sikítoznak, és nincsenek még 160 centik se, hanem azokra, akik nem ilyen 180-200 cm magasak, nem mélyült be rendesen a hangjuk, és még nincs olyan széles válluk, izmos alkatuk.
A kisgyerekek(12-13 és alatta) egyáltalán nem érdekelnek.
Akkor nem csak én vagyok így ezek szerint.:D
Most egy nagyjából velem egyidős(1 hónappal fiatalabb) srác tetszik, neki nagyjából fejlett mindene, széles a válla, mély a hangja, meg éretten viselkedik, de nem túl magas, nincsenek nagy izmai, vékony, és olyan 14-15-nek, nagyon max 16-nak néz ki, pedig áprilisban lesz annyi:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!