Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem meg?

Figyelt kérdés
Hogyan kezdeményezzek egy 1-2 évvel idősebb lány felé, nagyon megtetszett.
2018. okt. 9. 22:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy mint ahogy egy korodbelivel tenned:)
2018. okt. 9. 22:47
 2/4 anonim válasza:
Hat haver ez a kerdes nem csak engem foglalalkoztat hanem ugylatom teged is:D.Igazabol csak ideirtam hogy visszatalaljak remelem nem gond:)
2018. okt. 9. 22:47
 3/4 anonim válasza:

Nekem éppen egy 1-2 évvel fiatalabb srác jön be (nem tudom pontosan), és hidd el, bárhogy kezdeményezne, örülnék neki. :D

Nem tudom mennyire vagy facebook párti, de ha nagyon nem mersz odamenni, akkor az is egy lehetőség, hogy bejelölöd, és ráírsz. Persze ha személyesen odamész, annak mindenki jobban örül. Ha te is szimpi vagy neki, akkor kb. mindegy hogy mész oda, úgyis örülni fog.:)

2018. okt. 10. 06:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? 20 alatt szerintem kár a gőzért, mert szinte kizárt, hogy egy tinilány egy tőle fiatalabb sráccal leálljon.

25 felett viszont nem számít. Nekem is 3 évvel idősebb a párom.

2018. okt. 10. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!