Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol tudok végre olyan embereke...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudok végre olyan embereket megismerni akik adnak magukra és normálisak?

Figyelt kérdés

Tehát ezt úgy értem, hogy az utóbbi fél évben 3 lánnyal volt szerencsém megismerkedni. Nem kapcsolat csak az lehetett volna belőle, ha nem olyanok amilyenek. Az első rohadt nagy kizáró ok ha egy nagy gyárkémény. Ha meg kell állni 5 percenként és szagolnom azt a sz*rt. (mind 3 dohányzott) de a másik kettő figyelmesebb volt és ilyen 2 száll vagy mennyit szívott naponta mondom jó de én nem fogom szagolni. De nem ez az egyetlen problémám. Én ugye azok ellenére is, hogy valami nem tetszett bennük adtam esélyt, mert szerintem mindenki megérdemli. Ez egy külső dolog, (Tehet róla és dönthet úgy nem csinálja) ha nagyon komoly lett volna úgy is leszokott volna vagy nem tudom...

Még azt nem értem, miért nem lehet egy nővel se valamit megbeszélni? Mind három úgy ért végett, hogy (kétszer az első vitánál) egyszerűen nem lehetett vele megbeszélni. Két lány azt is mondta "egyetértek veled, igazad van" de kapjam be amiért igazam van. Nem így mondta de ez volt a lényeg, hogy igazam van és megért de nem. És iszonyú hülyeségeken vesztünk össze, nem is kellett volna vitázni ezen és helyre se akarták hozni. Nem értem... Nem logikus megbeszélni a dolgokat? Az a logikus, hogy megszakít minden kapcsolatot nem válaszol amit írok neki? Meg még az én hibám, hogy nem úgy alakult meg minden hülyeség...

Olyan nő létezik még aki nem dohányzik,drogozik,nincs kiütve minden hétvégén. Normálisan el lehet vele beszélgetni, értelmes, igényes?

Tudom itt nem ez a megszokott, itt az az átlagos, hogy nincs barátnőm mert csúnya vagyok stb stb. én se vagyok egy adonis, nem tartom magam szépnek, de voltak barátnőim mégis. Szerintem az hülye aki azt mondja nem tud felszedni egy lányt. Azt bárki megtudja. De az igazi kihívás egy olyan lányt találni aki értékel, szeret, törődik veled, jó hallgatóság stb tudjátok.

Budapesti vagyok, itt sok a lehetőség és sok a lány tudom. De milyenek? Most ne sértődjetek meg ha ti lányok vagytok és nem ilyenek vagytok, tudjátok milyen a mi korosztályunk. Inkább írjátok le a véleményeteket vagy hogy hol bujkáltok vagy ti hogyan látjátok ezt. Annyira gyűlölöm ezt a generációt és nem illek bele. Már próbáltam mindent de nem sikerült olyan nővel találkozni aki megértene és komolyan lehetne-e vele gondolni a dolgot. Aki miatt nem kell kompromisszumokat kötni. (és az a vicc ha kötök is az én hibám és dobnak, fantasztikus)

Nem tudom igaziból mit akarok csak nagyon jó volt ezt kiírni magamból. Annyi csalódás ért mostanában. És még engem hibáztatnak.

Igaziból az érdekelne, hogy ez normális? Ti voltatok már így? Hol tudnék találni egy normális nőt? Vagy nem is léteznek?

18/F

2018. szept. 28. 21:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Amikor már elindulsz a saját utadon, és nem kötelező "kényszerpályán " vagy, amit mások előírtak neked; pl arra a képzésre meg munkahelyre jelentkezel,ami már neked való, ami már "rád van szabva", amit már te választottál magadnak; akkor ott lesz sok hozzád hasonló ember. Vagy majd belébotlasz, mert abba majd mindenképpen belébotlasz sorsszerűen, akivel dolgod van.
2018. szept. 28. 21:37
 2/6 anonim ***** válasza:
*akár pl boltban, kajáldában, buszmegállón, meg ilyen egyéb "közhelyeken " is:)
2018. szept. 28. 21:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Elég sejtelmes... Munkahelyen pl nem akarnék se itt suliban ismerkedni, azért van egy határ. Ilyen, hogy buszmegálló meg sarki bolt... Jó, megvan az esély de mennyi? 1:10000? Hogy az igazi és nem még ilyen hasonló tulajdonságú időpazarlók?
2018. szept. 28. 21:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Te azt az előző 3 lányt hol szedted össze ha suliban nem ismetkedsz, random helyeken nem mész oda, munkahely meg kizárva? Amúgy természetesen a válasz nyilván az, hogy igen vannak még ilyen lányok(szerintem evvel te is tisztában vagy).Iskola miért ne jöhetne szóba?Ja és ha ennyire zavar ha valaki dohányzik, akkor erre az a legjobb megoldás, ha ezen a téren nem kötsz kompromisszumot(hidd el attól még találni fogsz magadnak olyat aki tetszik csak lehet lassabban fog menni),mert ha kompromisszumot kötsz, az lesz a vége, mint a kérdésedben említett 3 lánnyal.Mellesleg nem hiszem el, hogy megismerkedsz 3(!!)lánnyal,és egyiknél sincsenek előjelei hogy nem egy hullámhosszon vagytok, gyerekesek,hogy az érték rendetek eltér egymástól..(és ha feltűnik, akkor kérdés, hogy ez esetben miért maradtál velük?, vagy miért erőltettél egy már haldokló dolgot?, ha tudtad se te, se ő nem lesz boldog ) Különben nem, nem normális az olyasfajta megnyílvánulás, hogy nem lehet vele megbeszélni semmit(amikor egy kapcsolat, legyen szó akár baráti, akár párkapcsolatról, egyik alapköve a jó kommunikáció)
2018. szept. 28. 22:46
 5/6 A kérdező kommentje:

Huh, nagyon jó hozzászolás ezt köszönöm szépen!

Nos, nem azt mondom random helyeken nem, de ilyen átlagos mint egy kisbolt... hát nem. Az egyiket egy barátom 18.születésnapján ilyen házibuli szerűben, körbekérdeztem a srácokat és úgy döntöttem odamegyek dumálgatok és hát így. De nem ismerték nyilván úgy mint én, mert nyílván hiába osztály társak, én sem mondok el nekik mindent, ez csak így derülhetett ki. De nem is tudom mi derült ki? Hogy így reagál dolgokra?

Másikat látásból ismertem és mindig is tetszett és volt egy jó lehetőség amikor bepróbálkozhattam.

A harmadikat neten keresztül, ott ismertem meg és úgy találkoztunk. (igaziból neten egyszerűbb kicsit, azt hittem itt találom meg a tökéletest mert neten inkább a belső számít, mi a véleménye dolgokról mit ír stb.)

Tehát mindent próbáltam már... Minden formát és valahogy nem... Tudom 3 az nem nagy szám de akkor is elbizonytalanít...

Amúgy azért mentem bele a kompromisszumukba mert tetszett a lány, megfogott lehetett vele beszélgetni és igenis egy hullámhosszon voltunk. Csak utána jöttek elő a hülyeségei, meg kiakad apróságokon.

De egyik sem az én hibám... Azt mondja az egyik de nem, leírtam a véleményem, egyetértett de nem kellek neki (???)

De boldogak voltunk nyilván, de valami elromlik egy idő után... Nem tudok választ adni neked mert én se tudom... Náluk kattan egyet valami és belekötnek mindenbe, kiprovokálják a vitát és utána köszönik ennyi elég volt... Elképesztő...

2018. szept. 28. 23:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Részvétem, hogy ilyenekbe futottál bele.

Az én környezetemben is vannak ilyenek de szerencsére nem ők vannak többségben. Szóval szerintem biztos találsz majd szamodra normális nőt.

17/L

2018. szept. 29. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!