Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek a dolgok mennyire normáli...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a dolgok mennyire normálisak?

Figyelt kérdés

Azt várom, hogy a barátnőm beleszeressen egy pasiba és szakítson, meg hogy csábítsa el valaki, vagy csak csaljon meg egyszer , hogy legyen indokom kidobni vagy szétmenni vele....

Tudom hülyén hangzik de nem akarom megmondani neki, hogy unalmas és nem látok benne semmit sem, csak annó idióta voltam és hallgattam a többségre (rábeszéltek, hogy jöjjek össze vele, mert hogy ideje egy barátnő nekem, aztán ő jól néz ki, meg szeret stb-stb ) utólag belegondolva ku**a nagy hiba volt...

Ha az igazat mondom el neki megbántom, ha a semmi miatt csak úgy szakítok megbántom, max úgy tudom legkevésbé megbántani ha ténylegesen valamilyen cselekvése miatt kidobhatom..

Van még itt pár furcsaság, pld sokszor tök kedvesen hozzám szól vagy odabújik én meg magamban ilyeneket mondok:

-ááááááhh a fa**nak kell itt lennem

-kussolj már el

-nem akarok itt lenne

- legyen már vége

-menj már innen

Ezekre így semmi okot nem ad, nem is mondom meg ezeket neki, mert akkor megbántanám... Nem volt még veszekedés a kapcsolatban, mivel eltudom érni a viták kikerülését de sajnooos félő hogy túl messzire mentem, mivel már lassan fél éve "járunk" :'( .. Legalábbis ő részéről, nekem fél éves kínszenvedés volt ami jelenleg is tart :(..

18F

2018. jan. 10. 17:48
 1/5 anonim ***** válasza:
48%
Semennyire, undorítóak vagytok
2018. jan. 10. 17:52
 2/5 A kérdező kommentje:
vagyunk? ő miért? Azt megértem ha engem leidiótázol emiatt vagy lefa**ozol, vagy érzéketlen tahónak nevezel, de ő nem igen tehet semmiről mivel csak szerelmes belém, aztán ez nem olyan hogy mi döntjük el kibe szeretünk bele és kibe nemm épen ezért akarom hogy vége legyen , mivel adtam egy esélyt hogy majd hááátha mégis belészeret, de nem nem szerettem belé és elegem van.
2018. jan. 10. 17:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez így nem jó. Meg kéne mondanod hogy igazából nem szereted. Mert ez így mindkettőtöknek rossz: neked szenvedés mert nem szereted neki meg egy nagy hazugság az egész kapcsolat. Lehet hogy nagyon mérges meg szomorú lesz de jobb mintha tovább hazudnál neki.
2018. jan. 10. 17:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy mi lesz ebből, nyilván az lenne a legjobb ha ezt elmondanád neki és szakítanátok.

Ha esetleg így alakulna, valami elérhetőségét megadhatnád, nekem pont olyanra lenne szükségem a leírtak alapján mint ő, aki szeret és értékeli ha törődnek vele, mert eddig minden kapcsolatomban ennek ellenkezője volt.

18F

2018. jan. 10. 18:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tartom helyesnek az egyenes utat, mindig szenvedés a vége, szóval szerintem jól teszed, hogy a megfelelő pillanatra vársz. Én a helyedben bunkóznék (nem durván, nehogy megbántsd! csak olyan szinten, hogy megunjon), és várnám, hogy kibukjon, vagy egy kiakadásánál mondanám, hogy "jó akkor szakítsunk", és nagyon gyorsan lerendezném a dolgot.
2018. jan. 10. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!