Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a dolgok mennyire normálisak szakítás után?
4 éve megalázott az első barátnőm. Azóta is képtelen vagyok kötődni vagy akár ismerkedni.
Mindent elkövettem, amit javasoltak. Sport, hobbi, szórakozás, barátok, munka, egzisztencia, stb.
4 hónappal ezelőttig nem is volt semmi probléma, azóta, hiányzik, bár utálom őt és megvetem. Nekem az az állapot hiányzik, amiben anno voltam.
Mostanában azt képzelem, haluzom, hogy itt van nálam a lakásban, udvaron stb. Többször!
Nem használok tudatmódosítót, nem is iszom, nem élek stresszben.
Nők számára nincs semmi értékelhető bennem. Így ismerkedés kizárva.
24f
ilyen szinten nem normális.
pszichológus segítségét ajánlom
Hallucinálsz? Neurológiai tünet.
ÉS ha most jön valaki, és azt írja, hogy "jaj! miért kell elküldeni egyből dokihoz az embereket, ha írnak valamit /rinya-rinya, bla-bla bla-bla/", akkor ... parancsoljon.
Az van, hogy a hallucinálás a SEMMITŐL, az nem egészséges. Neurológushoz vele. Aztán, ha agy tumor, akkor már nem a kötődéses bajod lesz a problémád többé. Így probléma megoldva! Szívesen!
Engem 3 éve tettek ki, sose dolgoztam fel, de basszus :D Sose hallucináltam vele. Olyan van, hogy néha magamba mélyedve gondolkodok, hogy miért kell egyedül lennem, bla-bla, mit hibáztam de ennyi. Nem látom a házban, semmi ilyesmi.
Inkább olyan van, hogy álmaimba látom őt, és ott vannak dolgok. És nem, nem szexuális jellegű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!