Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak?
Nagyjából 1 éve egy srác elkezdett zaklatni,próbáltam letiltani,de akkor csinált másik fiókot.Ráadásul egy suliba járok vele.Én hülye azt mondtam neki,hogy van barátom (igen kitaláltam egy kamu barátot).Ez működött,mert leszállt rólam.
Viszont ő ezt elmesélte másoknak és most ezzel zaklatnak a barátnőim.Kérdezgetnek,hogy na mi van vele,muutiii egy képeeet,facebook elérhetőség stb.
Megmondtam nekik,hogy nem adom meg az elérhetőségét,mert nem szereti ha csak úgy jelölgetik meg írogatnak nekik (őket ismerve ez lenne,ha tényleg lenne barátom),ezt megértették és elfogadták.Csak egy keresztnevet mondtam nekik.Ezzel elvoltak egy ideig,de megint nyaggatnak.
Tudom hülyeség volt kitalálni egy barátot,de más nem jutott eszembe.Félrehívtam a srácot,elmagyaráztam neki,de nem értette meg.
Nagyon kínosan érzem magam.Szerintetek mit csináljak ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!