Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt a fiú?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a fiú?

Figyelt kérdés

Minden lánnyal, kedves és közvetlen, ölelgeti őket stb. Velem meg távolságtartó. Nem bunkó, meg válaszol ha kérdezek valamit de nem ennyire közvetlen. A probléma az, hogy nekem nagyon tetszik.

Ennyire nem bír? Vagy miért csinálja ezt?

A válaszokat előre is köszönöm 😊

2018. szept. 16. 08:22
 1/2 anonim válasza:
Próbálj hozzá egy kicsit közelebb kerülni ,többet beszélgetni stb
2018. szept. 16. 08:37
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

ha már ilyet csinál egy fiú, akkor biztos nem jönne be, ez 100%!

Ne csinálj semmit, ha akar valamit tőled biztos odamegy hozzád vagy valami. Ha már ennyire ölelgeti a többi lányt. Megpróbálkozhatsz beszélni vele, meg hülyéskedni de elég röhejes lesz. Mivel te ott próbálkozol nála, neki meg az ölébe hullanak a lányok és kedvére válogathat.

Én nekem sosem jöttek be az ilyen fiúk, inkább undorodom tőlük és megtartom a távolságot.

2018. szept. 16. 08:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!