Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti mit gondoltok, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mit gondoltok, hogy milyen ha egy lánynak átlagos vagy picit nagyobb a testsúlya?

Figyelt kérdés
Borzasztóan önbizalom hiányos vagyok ,ezzel mindig küzdöttem . 170 cm vagyok ,65-70 kg körül általában. Nem mondanam magam kövérnek de ugye vekonynak sem. Mindig azt gondoltam ,hogy ezért nem tetszem senkinek.
2018. szept. 13. 22:05
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

19 vagyok

A célom nem az ,hogy bombanő legyek hanem ,hogy egészségesen éljek ,ill.hogy jobban elfogadjam magam.

2018. szept. 14. 13:18
 12/12 anonim ***** válasza:

Nagyon sok embernek bejönnek a teltebb lányok, elég csak kicsit körülnézned: sok tőled (akár sokkal) kövérebb lánynak is van barátja (fiú szememmel szerintem normálisan kinéző).

Nekem az ideálom az a nagyon vékony, magasságodhoz képest körülbelül 50 kg (plusz-minusz néhány), de nincs kőbe vésve, ez csak egy szám, ami nem érdekel senkit. Kinézet, ami fontos. De ez még mindig csak én vagyok és nem, mint fiúk. Ahogy nektek lányoknak, úgy nekünk sem egyezik az ideál. Akinek a teltebb, netán kövérebb lányok tetszenek: nem azért, "mert nem jutott más", ez hülyeség, egyszerűen nekik az tetszik. Biztos van, akinek tetszik az alakod, méghozzá elég sok fiúnak. Azt a senkit kicsit túlzásnak érzem, vagy pedig csak azt hiszed. Max akkor van igazad, ha 4 fal között éled le az életed, úgy már van valóságalapja :)

Meg ugyebár külsőt tekintve nagyon fontos szempont még az arc.

2018. szept. 15. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!