Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? (Bővebben lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Azthiszem belezúgtam az évfolyamtársamba. De ő nem igazán ismer engem,nem szoktunk beszélgetni. Nem tudom,hogy mondjam el ezt neki,már gondoltam pár dologra de nem tudom működhetnek-e...például hogy megkérdezném tőle,hogy hol van az XY személy...de...ahhj nem tudom,hogy kezdjek el vele beszélgetni. Sok lány barátja van de nem érez irántuk semmit,lehet tőlem sem érezne. Nálam idősebb lányokkal lóg igazán,közbe csak 1 évvel vagyok fiatalabb a fiúnál. Na,de...mivan ha tetszek neki?...Ő nagyon bejön,de még fiatalnak érzem magam egy kapcsolathoz,DE MINT EMLÍTETTEM Ő ISZONYAT BEJÖN. Kérlek segítsetek! :( Mit tegyek?

2018. szept. 11. 17:22
 1/3 A kérdező kommentje:
*irántam se érezne
2018. szept. 11. 17:23
 2/3 anonim ***** válasza:
83%
megér egy próbát, sodródj az árral, hátha összejön...de vigyázz magadra és csak azt csináld, amit tényleg szeretnél :D
2018. szept. 11. 17:42
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Legalább 1 dolgot biztos tudsz, ami irant erdeklodik a srac. Esetleg egy kozos hobbi. Azzal kapcsolatban ha rairsz, nem lohetsz melle. Utana ha 1 heten belul nem keres, engedd el.
2018. szept. 11. 19:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!