Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel ronda vagyok, ezért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel ronda vagyok, ezért sosem lesz barátnőm?

Figyelt kérdés

Szerintem nincs sok probléma velem azt leszámítva, hogy ronda vagyok, de azzal sajnos nem tudok mit kezdeni.

Amennyire lehet foglalkozom a külsőmmel. Kedves, vicces vagyok. Egyetemre járok.

Elég sok barátom van, köztük lányok is, de sajnos kapcsolatra már nem vagyok elég jó.

2018. szept. 9. 18:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs olyan hogy ronda, max extrém eset. Mindenkinek mást tetszik, biztos te is bejössz valakinek. Én pl sportos vagyok, helyesnek tartom magam, nem vagyok csúnya és mégsem jövök be minden lánynak, erről ennyit. Ahogy valaki a vékony lanyokat szereti, en pl a husisabbakat. 17F
2018. szept. 10. 11:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Keeeeeeepet
2018. szept. 10. 18:50
 13/14 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy extrém eset vagyok akkor.

Képet nem szívesen küldök senkinek.

2018. szept. 10. 19:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Sajnos én sem kellek egy lánynak sem a külsőm miatt.... 22/F
2018. szept. 22. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!