Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kell gazdagnak lenni ahoz, hogy kompenzáljam vele a ronda külsőmet?
Figyelt kérdés
2018. júl. 12. 20:54
2/18 anonim válasza:
A rondaság mértékétől függ
Van rá egy képlet, de most nincs kedvem légkör ölni :-D
3/18 anonim válasza:
Semennyire, csak legyen jó a kisugárzásod.
4/18 anonim válasza:
Nem igazan ertem, mire jo pénzzel felszedni a csajokat. Utana úgyis fűvel-fával csalni fog, akkor meg nem mindegy? Kerdesedre válaszolva meg, ha egy felszines lotyot keresel, akkor mocskosul gazdagnak kell lenned, de en várnék a helyedben, mert tuti lesz olyan csaj, akinek tetszel.
5/18 anonim válasza:
Nem csak a külső a fontos.
25-30 cm-el szerintem már kompenzálhatod. :D:D
6/18 anonim válasza:
5ös 20 felett már kb bele lehet pusztulni
7/18 anonim válasza:
Semennyire. Ez lofingot ér . Áhh pénzelni xd
8/18 anonim válasza:
Ezt a kérdést Te sem gondoltad komolyan... Egy olyan lánnyal élnéd le az életed, aki semmibe sem vesz? Meg ahogy az előttem válaszoló is írta, megcsalna mindenkivel, akivel csak tudna. Max a ronda lányoknál lenne esélyed.
9/18 A kérdező kommentje:
Szívesebben lennék egy olyan lánnyal, aki csak a pénzemért szeret, mint örökre egyedül.
2018. júl. 12. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!