Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire kell gazdagnak lenni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kell gazdagnak lenni ahoz, hogy kompenzáljam vele a ronda külsőmet?

Figyelt kérdés
2018. júl. 12. 20:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire csúnya vagy és mennyire szép, akit szeretnél.
2018. júl. 13. 07:57
 12/18 anonim ***** válasza:
a te igényeidtől függ , egy leélt hármas béjemvé is elég némelyiknek, de azok eleg buták meg valszeg cigányok is akik ezzel is beérik
2018. júl. 13. 10:07
 13/18 anonim ***** válasza:
Megint ez az önsajnáltatás...álljatok már le pls. Csak legyetek ápoltak kedvesek és változtassatok ezen a hozzáálláson
2018. júl. 14. 23:38
 14/18 anonim ***** válasza:
Lol az ápoltság meg kedvesség biztos segít.
2018. júl. 14. 23:59
 15/18 FulopHella válasza:
Szerintem nincs olyan h ronda és szép. Mindenkinek más tetszik. Én 8.osztályban nagyon szerelmes voltam egy fiúba akivel elég jól alakultak a dolgok egy ideig. Én nagyon helyesnek tartottam tényleg viszont csomó barátnőm/barátom!!!! csúfolódott VELEM, hogy mekkkora ronda mekkora pancser, hogy bírok egyáltalán beszélgetni vele. Nekem azóta sem tűnt fel, hogy ronda lenne sőt szerintem nagyon is jól néz ki. Ezenfelül magyon okos volt, KEDVES/udvarias ami elég ritka, mert manapság minden korombeli fiú nagy menőnek hiszi magát. Ezenfelül nem volt egy perverz tehén sem
2018. júl. 15. 01:13
 16/18 FulopHella válasza:

Folytatás....(előző vagyok)

Röviden simán lehet kapcsolatod ígyis az enyémet a külvilág mondjuk tönkretette a sok csúfolódás és stb miatt. Legyél kedves, udvarias legyél okos akár gazdag váljál egy értékes emberré, legyél mindig ápolt öltözz divatosan! Legalább elkerülöd a pláza pics.kat akik csak kiakarnak használni, mert jól mutatsz egy szelfin vagy érted mire gondolok. Így sokkal könnyebb bevonzani az értelmes és normális lányokat. Gondolom nem szeretnéd, hogy átverjenek, megcsaljanak stb.

Annyira tényleg nem lehetsz ronda!

Annyi szép lány és helyes fiú tartja magáf rondának alaptalanul közben milyen szépek!

Örülj, hogy egészséges vagy megvan mind kettő karod, nem gépek lélegeztetnek annyi minden van amit természetesnek vesznek az emberek nem az.

15/L

2018. júl. 15. 01:23
 17/18 anonim ***** válasza:
Pedig a 13asnak igaza van, ma reggel kétszer zuhanyoztam, és Palvin Barbi rámírt, nincs e kedvem szexelni.
2018. júl. 15. 09:34
 18/18 anonim ***** válasza:
17.: Nekem akkor szokott írni, amikor új ruhát veszek, vagy amikor a fodrászhoz megyek.
2018. júl. 15. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!