Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felkoszontsem vagy ne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felkoszontsem vagy ne?

Figyelt kérdés

Van egy srac aki tetszik mar lassan egy eve es eleinte beszeltunk is szinte rendszeresen par honapig de aztan ugy tunhetett neki visszautasitom es azota kb 2x ha beszeltunk.Ha talalkozunk allandoan nez es nem vagyunk kozombosek egymasnak az biztos de nem is lep. Par nap mulva lesz a szulinapja, ti felkoszontenetek a helyemben?Nem tudom hogy orulne e neki vagy hidegenhagyna es csak mondjuk illembol koszonne meg. O egyebkent nem irt az en szulinapomkor..

20/l 20/f.

2018. szept. 8. 23:40
 1/3 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem írj neki, biztosan örülne neki.
2018. szept. 9. 00:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Írj neki nyugodtan szerintem :)
2018. szept. 9. 00:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Hat ha tudta hogy szulinapod van,es nem koszontott fel akkor ne. Legalabb ennyit megtehetett volna. En nem irnek neki( kiveve ha nem tudta h szulinapod volt)
2018. szept. 9. 08:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!