Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha még nem emlegetett a barátom?
Figyelt kérdés
Illetve amikor ülünk akkor úgymond az ölébe húz vagy vesz meg ha lazulunk itthon akkor is ha fekszunk az ölébe ültet,viszont ha állunk akkor így nem kap fel. Lehet h azért mert amikor egyszer próbálta akk én mondtam neki h ne? Vagy tudjátok,így viszakoztam. Meg mielőtt azzal jonnetek,nem nem vagyok dagadt semmi ilyesmi,csak gondoltam hátha tudtok mondani vmit.2018. szept. 8. 16:58
1/7 anonim válasza:
Majd ha csuklik kérdezd meg "ki emleget?", és ha azt mondja te, akkor beteljesült az álmod.
2/7 A kérdező kommentje:
*EMELGET
BOCSÁNAT!
2018. szept. 8. 17:22
3/7 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Nem értem a kérdést.
5/7 A kérdező kommentje:
Csak mert a mai világban ilyen couple goals emelgetos kepeket látni mindenhol,aztán gondoltam megkérdezem...De lehet csak amiatt nem mert párszor mondtam neki h ne meg ilyenek?
2018. szept. 8. 21:01
6/7 anonim válasza:
Szeretnéd, hogy felemeljen?
Akkor szólj neki.
Ez miért couple goals, hogy a csávó felemeli a nőt?:D Mert kint volt valami szoc médián?
7/7 anonim válasza:
Hát, én nem emlékszem, hogy a barátom emelgetette volna különösebb ok nélkül valaha is. Remélem azért szeret még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!