Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdtek szerintetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtek szerintetek?

Figyelt kérdés
El kellett költöznünk apu munkája miatt németorszába. Itthon volt barátnőm, de nem feküdtünk le egymással (17 évesek vagyunk). Exemnek a kiköltözésem után 2 hétre rá lett barátja. Az első héten 4 szer aludt nála, elmondta nekem. Szerintetek le is feküdtek? Csak kiváncsiságbol, mert velem nem akart lefeküdni, mert “nem állt még készen”, de az új sráccal meg 4 szer aludt már. Szerintetek már volt valami?

2018. szept. 4. 04:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan ha nem is első nap
2018. szept. 4. 06:36
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
Ezen még én is kiakadtam, sztem hagyd azt a lányt.
2018. szept. 4. 06:45
 3/9 October15 ***** válasza:
85%
Szakítás után 2 héttel már új pasi? :D Nagy szerelem lehetett. Ha feltesszük, hogy tényleg ez volt az oka arra, hogy ne feküdjön le veled akkor erősen kétlem, hogy 4 nap alatt ez megváltozott volna. Nem csak szex miatt lehet valakinél aludni. :D
2018. szept. 4. 08:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ex, ne foglalkozz vele bazeg
2018. szept. 4. 08:46
 5/9 anonim ***** válasza:
64%
Nem lehet tudni, de nem mindegy? Ő dolga, nem vagytok együtt. OK, felmerül benned a kérdés, ezt értem, de nincs sok közöd hozzá. Ha az új fickóval hirtelen rájött, hogy kész van, egészségére, de ezt úgyse tudja senki megmondani, simán lehet együtt aludni valakivel szex nélkül, egymás után sokszor is, csak mert szokatlan, még létezik, pláne, hogy nemrég még tuti szűz és "nem kész" volt. Bár ahogy írtam, el tudom képzelni, hogy veled nem kész, de az új eset más, van ilyen is...
2018. szept. 4. 09:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát fura, hogy rögtön ennyiszer ott aludt nála.

Ha nem is feküdtek le, akkor is le fognak előbb-utóbb. De ha vele nem, akkor majd mással.

Igazából neked már mindegy, már nem a barátnőd és már nem is ott élsz. Majd neked is lesz más, inkább azzal foglalkozz. Meg így talán könnyebb lesz a barátnődet is elfelejteni, hogy csalódtál benne.

2018. szept. 4. 10:47
 7/9 anonim ***** válasza:
22%
Ez eleg durva. Kerdesedre válaszolva meg tuti.
2018. szept. 4. 16:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha vele lefeküdt, veled meg nem, az azt jelenti, hogy te nem tudtál olyan mély hatást gyakorolni rá. Tehát ne benne keresd a hibát.
2018. szept. 7. 20:59
 9/9 anonim válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ke..

Ebben a kérdésedben még Amerikába költöztetek

Szánalmas fake kérdés

2018. szept. 8. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!