Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lefeküdtek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lefeküdtek?

Figyelt kérdés
Szóval. Van egy lány, akivel nagyon egymásba szerettünk, de nekem júli 31-én el kellett költöznöm amerikába, apu munkaja miatt 10hónapra. Megbeszèltük, hogy tartjuk a kapcsolatot, és majd lesz ami lesz. Aztán rá egy hétre, hogy elmondta mennyire szeret, egy buliban megismerkedett egy fiúval, akivel kavartak, és most lehet össze is jönnek. Azóta kétszer aludt a fiúnál . mindketten szüzek, ezt tudom, és nem tudom, hogy mit csináltak, de szerintetek lefeküdtek? Nincsenek együtt. Nem féltékenységből kérdezem, mert mindegy, már amerikában vagyok, csak azon gondolkodom, hogy hogyan lehet valaki ennyire könnyen kapható?. A lány, amúgy nem ilyen, nem annyira pasizós/könnyen kapható lány. Csak fura, hogy 28-án még sírt, mert azt mondta, hogy “életem szerelme vagy, volt már 3 barátom, meg ismerkedtem más fiúkkal, de messze te vagy a legtökéletesebb”.. aztán 2 hétre rá meg ott alszik nála. Ez durva. Nem tudom hogy legeküdtek-e arra lennék kiváncsi, hogy szerintetek igen vagy nem? A srácnak sose volt még barátnője, de szereti nagyon hülyíteni a lányokat. 17/l és 16/f.

2018. aug. 15. 23:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát valami biztos történt jó eséllyel.

Hiába vagy te "tökéletes" (nem vagy az), ha egy másik kontinensen vagy, te hagytad itt őt.

2018. aug. 16. 00:27
 2/6 A kérdező kommentje:
A lanytol egyszer megkerdeztem, higy egyutt vannak-e es annyit mondott hogy csak smaroltak. De ez meg az elott volt, hogy ott aludt volna nala. Es a heten mar 2 azer aludt ott. Szombaton meg tegnap is.
2018. aug. 16. 00:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Vagy minimum petting, kézimunka, orál volt. A csajszika elsírta, hogy elhagyta őt a Nagy Szerelme, a fiú meg hát ott volt, megvígasztalta, ölelgette, puszilgatta, itatott vele 1-2 pohár bort búfelejtőnek, aztán elindult a keze... megvolt neki a csaj, az biztos. Pláne hogy aztán sietve megismételték az együtt “alvást”. Nem aludt ott senki, max. utána.
2018. aug. 16. 00:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Elvileg csak smaroltak, de igazabol leszarom mar, mert rajottem, higy egy nagy ****** a csaj, es nem foglalkozom vele tobbet.
2018. aug. 16. 01:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak szuzek voltak...
2018. aug. 16. 06:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ribizli lesz ebből a lányból, most még kicsit éretlen.
2018. aug. 16. 06:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!