Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez utálat vagy tetszés vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez utálat vagy tetszés vagy közömbös?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy lány aki ma előttem sétált a barátnőjével én meg mögötte a barátommal és meghallotta hogy beszélek, hátranézett, aztán gyorsan vissza.Azért mert tudja hogy nekem tetszik ő?

2018. szept. 3. 14:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ember, ez semmit sem jelent csak azért fordult hátra mert hallotta a nevét. Ha tetszik neked akkor beszélgess vele.
2018. szept. 3. 16:42
 2/7 A kérdező kommentje:
De nem neki szóltam :D
2018. szept. 3. 17:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, sőt! Már az is jelnek számít, ha levegőt vesz a közeledben. Ritka egy dolog, hogy valaki oxigént juttasson a szervezetébe belégzés formájában, szóval ha látod, hogy ezt csinálja, akkor tuti tetszel neki!
2018. szept. 3. 17:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Attól még hogy nem neki szóltál, valószínűleg hallotta, ahogy róla beszélsz és ezért hátrafordult. Jaj ha ennyire nem értesz az emberekhez akkor ne kérdezz ilyeneket, egyébként hány éves vagy?
2018. szept. 3. 21:19
 5/7 A kérdező kommentje:
De b+ nem róla beszéltem Istenem -_-
2018. szept. 3. 21:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Valszeg csak ismerős volt neki a hang és megnézte ki megy a háta mögött. Ebből komolyan le akarsz vonni bármilyen következtetést ?
2018. szept. 5. 16:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Csak szimplán hátrafordult. Ez az ég világon semmit se jelent.
2019. jan. 23. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!