Ez lehet a valódi személyisége, vagy csak megjátsza magát? Hogyan hasonlíthatnék rá?
Vannak ilyenek, akik a kisujjukat se mozdítják és mégis imádják őket. Ez adottság. Nem hinném, hogy lehetne tanulni.
Én is ilyen vagyok azzal a különbséggel, hogy nekem nincs időm minden nap sminkelni és többnyire csak kényelmes ruhában járok. Szóval nem glancolom ki magam ennyire minden nap.
Egyébként magamból kiindulva, lehet ez csak egy felszín. Biztos neki is vannak rosszabb napjai, csak ti azt nem látjátok.
Az utálkozásod is teljesen felesleges(illetve utáld nyugodtan, de jobb nem lesz neked attól). A csaj, mint írtad a lányokkal nem foglalkozik, tehát neked is magasról kéne tenned rá, hogy ő mit csinál stb.
Azért vagyok féltékeny,mert én is olyan népszerű akarok lenni mint amilyen ő,de nekem ez sosem sikerült,és nem tudom hogy ő mit csinál,és hogyan érte ezt el.
Azt meg nem tudom mi olyan jó benne. Ezt azoktól kéne megkérdezni,akik folyton körülötte vannak.... :/ nem egy lány volt aki azzal akart népszerű lenni,hogy barátkozott vele,de mindenki csak úgy ismerte azokat a csajokat,hogy xy barátnője. Én meg nem akarok ilyen szánalmas lenni. Magamtól akarok népszerű lenni.
Ahogy olvasom a hozzászólásaidat, szerintem te soha nem leszel olyan mint az a lány. Árad belőled a keserűség, rosszindulat stb. Tényleg semmi pozitív dolog nincs benned az alapján amit ide leírtál.
Kezhetsz a saját portádon sepregetni és befejezni mások utálkozását, mert ezzel semmire se fogsz jutni.
# 5/ "Adottság? Én is akarok ilyen adottságot :("
Ez most pont olyan, hogy van aki rendellenes testtel születik, vagy fogyatékosan, van aki nem, és aki egészséges, az nem attól lesz az, hogy "az akar lenni":))
Szerinted akinek bármilyen problémája van, komolyan azt hiszed, hogy azért mert azt akarta? Egyszerűen ez adatott, és ezt a legrosszabb helyzetükben lévők is elfogadják. Viszont neked, akinek csak annyi a gondja, hogy "hűde szuper-legjobb-világközepe" akar lenni, egyáltalán nem nehéz beérni azzal, amid van.
"És szerintetek megjátsza magát? Vagy létezik ilyen személyiség?"
Attól, hogy te az ő derűlátó, érdekes lelkivilágát nem tudod átérezni, az sehol sem jelenti azt, hogy ő megjátszaná magát. Itt az egyetlen, aki szeretne eljátszani egy szerepet, az te vagy:) Mert olyan akarsz lenni, mint ő, miközben ő simán önmaga lehet nap mint nap. Miért játszaná meg magát? Csak akkor lehet erről beszélni, mikor valaki csak néhányszor "jófejűsködik", de máskor, legtöbbször nem az. Ha te mindennap annak látod őt, amilyen, akkor abban semmi megjátszás nincs.
Nekem volt már több olyan tipikus barátnőim, akik egy kis ideig, a barátság elején rendszerint megjátszották magukat, nyilvánvalóan, mert utána teljesen megváltoztak.
Miért ne lenne olyan személyiség, mint az osztálytársad? Hál'istennek nem kell mindenkinek olyan kesergős, irigynek lennie, mint amilyennek itt megnyilvánultál. Igen vannak ilyen személyiségű emberek, és örülünk nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!