Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez lehet a valódi személyisége...

Ez lehet a valódi személyisége, vagy csak megjátsza magát? Hogyan hasonlíthatnék rá?

Figyelt kérdés
Van az osztályomban egy lány,aki nagyon csinos. Tipikusan az a barbie babás lány aki mindig divatos ruhákba jön és akinek mindig be van állítva a haja,és a sminkje,de ezek mellé nagyon jófej is. A lányokkal nem igazán van jóban (csak kedves szokott lenni hozzák) de a fiúkkal folyton poénkodik mindig van valami jó beszólása,vagy éppen vissza szólása,és ha nincs téma ő a semmiről is képes órákig fecsegni. Mindezt nem unalmasan teszi,hanem tényleg érdekesen,és mindenkit leköt maga körül. Én eléggé utálatos vagyok vele, ki nem állhatom,de csak azért mert féltékeny vagyok rá amit sosem vallanék be neki. Az osztályban mindegyik srácnak nagyon tetszik,többen bepróbálkoztak nála,és eközben a többi lány egy kicsit sem érdekli őket. Mit csinálhatnék hogy én is ugyan így a középpontba legyek,és a fiúk ne érte legyenek oda,hanem értem? És szerintetek megjátsza magát? Vagy létezik ilyen személyiség?

2016. szept. 8. 21:13
1 2
 11/11 anonim válasza:
Na, adottság ide vagy oda, próbálok neked bíztató szavakat nyújtani, mert van ebből kiút. Hozzátenném így az elején hogy én olyan voltam aki senkit nem érdekelt, magányosan egyedül, nem szerettem magamat. Eleinte mindig az fordul meg az embenfejében, mikor lát egy olyan lányt, akinek jobban mennek a dolgok, hogy az hol igazságos, hogy neki megy és nekem nem. Na az első lépés, hogy nem másokhoz hasonlítgatod magad, hanem elkezdesz végre saját magaddal foglalkozni. Utánajárni, hogy te mit szertnél, te hogyan tudodsaját magadból kihozni a legjobb oldaladat. akár öltözködésről, barátkozásról, zenehallagtásról hobbiról stb. Van szó, mindig a saját utadat keresd, próbálgasd, és csak saját magadra hallgass. Fontos! Ez egy hosszú folyamat, ne várd el, hogy egyik napról a másikra majd minden megváltozik, neked a személyuségednek, a hozzáállásodnak idő kell, amíg meg tudja tenni a szükséges lépéseket, ahhoz, hogy a személyiséged megerősödjön. Neversenytársként tekints a másik lányra, hanem gondolj arra hogy attól, hogy ő dzép, meg kedvelt, még te is lehetsz az tőle függetlenül. Egy másik dolog, amit lehet később értesz majd meg, hogy nem feltételnül az a fontos, hogy az osztályodban, vagy az iskoládban legyél népszerű, vagy találd meg önmagad és nem fogsz olyanokkal kijönni, akikkela személyiséged nem összeegyeztethető, de nem is kell törekedni arra hogy mindenkivel jóban legyen az ember, hanem hogy olyan emberekkel vedd magad körül, akikkel jól érzed magad, feltöltődsz a társaságukban, hazamész és azt mondod, hogy "ma is de jót beszélgettem ezzel meg azzsl az emberrel". Sokkal jobban fogod magad érezni, mintha azon görcsölsz, hogy "de annak meg amannak miért nem vagyok szimpatikus". Persze ez még hosszú idő, amit most érdemes tenned első lépésként az, hogy keresed azt ami boldoggá tesz, ha nem találod, akkor tovább keresel, és ha megtalálod, akkor vállald fel, legxél rá büszke, az is előfordulhat, hogy valami már nem tesz boldoggá, olyankor tovább kell keresgélni. Ahhoz, hogy egy magabiztos, boldog embet lássanak benned az emberek akivel szívesen beszélgetnek, ezt kell meglépned.
2016. okt. 22. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!