Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz lenne?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel fogadtunk és vesztettem. A feladaton hogy malacka jelmezbe a sulija előtt azt kiabáljam hogy "Szeretlek xy"

Gáz lesz nagyon?

2018. szept. 1. 21:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Csak takard el az arcod, hogy ne kelljen utána szégyenkezned :D
2018. szept. 1. 21:12
 2/9 anonim ***** válasza:

Igen

Ki fog röhögni mindenki

2018. szept. 1. 21:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Vállald a következményeket. Bár én szerintem simán megtenném, ha tényleg szeretem a csajt. Jó poén :D
2018. szept. 1. 21:13
 4/9 anonim ***** válasza:

Sajnos, el kell vallalnod :D

Ahogy elozo mondta, takard le az arcot es ennyi

2018. szept. 1. 21:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Aranyos barátnőd lehet, ha olyan feladatot ad, amivel megaláz.
2018. szept. 1. 21:18
 6/9 anonim válasza:
Hááát.... Ha szereted akkor tedd meg. Csak takard el az arcod ahogya másik kedves váloszoló írta, csak fel me ismerjék a hangodat! :/
2018. szept. 1. 21:32
 7/9 October15 ***** válasza:
A malac jelmeznek nyilván van feje. :D Nem érzem a megalázást. Bár tény, hogy ehhez már elég idős vagyok. :D
2018. szept. 1. 21:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy inkább ne, mert mégis csak megalázó. Malac jelmez még nem annyira lenne gáz, de a kiabálás már gáz. Inkább vállald el, hogy 1 hétig te készíted neki a tízórait és cselédlány ruhában szolgálod fel.
2018. szept. 1. 22:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi kellett volna csinálnia a barátnődnek, ha ő nyer?
2018. szept. 2. 02:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!