Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak olyan fiúk akik kedveln...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan fiúk akik kedvelnek ilyen lányokat? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Mivel én olyan lány vagyok, hogy fiús dolgok érdekelnek (de lányos dolgok is), szoktam azon gondolkozni, hogy vannak-e fiúk akik elfogadnának úgy ahogy vagyok.

Bővebben rólam:

- Szeretem ezt a fajta stílust (pl.: rocker,emo,...).

- Szeretek videójátékokkal játszani (pl: Assassins Creed, Hearthstone, WOW).

- Hobbijaim: Rajzolás, Zene hallgatás(Rock, Metál, Rap (külföldi)).

- Kedves vagyok, szeretek barátkozni, kicsit félénk vagyok amikor új emberekkel találkozok. Szeretek viccelődni a barátaimmal.

Csak azért tettem fel ezt a kérdést, mert valamikor aggódok azon, hogy lesz-e valaha párom.

- Még nem volt párkapcsolatom (szánalmas ugye? XD).

Van olyan, aki hasonló szituációban volt?

17/L

2018. aug. 27. 01:06
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Sok fiú pont az ilyen lányokat keresi hiszen nem vagy egy tömeggyártott tárgy ami a zenén és a barátaival levésen kívül semmi hobbit nem tud mondani. Egyeniség vagy és így ritka ami szerintem elég vonzó dolog. Szóval szerintem nem kell aggódnod hogy lesz e párod. Hidd el ha fiú lennél hasonló tulajdonságokkal sokkal nehezbb dolgod lenne. 17f
2018. aug. 27. 01:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Amiket most leírtál azok eléggé sok más lányra is vonatkoznak, akik közül sokuknak párkapcsolata is van.

Nem vagy egyedül ezzel, csak még nem találkoztál olyan fiúval, akit ezek a dolgok vonzanának.

2018. aug. 27. 01:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagyunk sokan fiúk akik az ilyen lányokat kedvelik. És nem gáz hogy nem volt még párkapcsolatod, 17 vagy lol. Ezzel a rockos stílussal sincs semmi baj, a videojáték meg akár közös témák végtelen számú kérdéseit is felhozhatják.
2018. aug. 27. 02:08
 4/9 anonim ***** válasza:

Lesz barátod idővel.

Aztán meg ugyis visszasirod azt az időszakot mikor még nem volt tapasztalatod..

Rengeteg ilyen csoport van fent fb-n probalkozz ott hatha valakivel egy hullamhosszra kerultok:)

2018. aug. 27. 05:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát én pont ilyen lányokat szoktam keresni :D
2018. aug. 27. 07:14
 6/9 anonim ***** válasza:

Ebbe mi a fiús? A rock ? Az szerintem unixeses 😂Viccesnek hangzik de komolyan,fiú is szeretheti és lány is.A nővérem kb 18 éves koráig rock stílusban volt.Rock zene,a sok koncert,az öltözködés.

Videojátékok: mivel még nincs saját családod se kapcsolatod ez természetes,pláne 17 évesen.Ha majd nagyobb leszel,megunod.Egyenlőre ezzel ne foglalkozz.

Hobbi: rajzolás-ez alap dolog,ezt akárki és akármeddig lehet csinálni.Zene,szintén alap dolog,zene nélkül nincs is élet!

Kedves vagy:ez egy jó tulajdonság,barátságos,szintén jó tulajdonság,kicsit visszahúzódóbb vagy mikor új emberekkel találkozol-ez nem gond mivel elöbb vagy utóbb úgyis össze tucc velük ismerkedni mivel a jó tulajdonságod végett hamarabb is sikerülhet.Szeretsz viccelődni a barátaiddal: Kin nem? Szintén alap dolog,és legalább van humorod is.

Összeségben: Egy ilyen fajta lánynak mint te lesz pasija,elöbb vagy utóbb de tuti lesz.Ezen nem kell agyalnod.

2018. aug. 27. 12:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Huha xd eddig ez nekem elegge bejon szval igen vannak olyan fiuk
2018. aug. 27. 16:46
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam volna, hogy vannak mèg olyan fiúk a mai generációban, hogy kedvelnek mèg ilyen lányokat xD

A #6 válaszólónak meg azt szeretném mondani, hogy nem a rockos részre gondoltam hogy fiús xD

Most egy kicsit bátrabb lettem...Köszönöm mindenkinek, hogy segítetetek nekem :)

2018. aug. 28. 00:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Kérdező: én tudom hogy nem a rockos részre gondoltál 😂😂😂😂 én csak egy vicces példát írtam,nem pont arra gondoltam.De így összeségbem amiket leírtál magadról,ezek egyáltalán nem fiús dolgok 😏
2018. aug. 28. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!