Szerintetek vannak ilyen srácok? Ha igen akkor szerintetek ők milyen lányokat kedvelnek?
Olyanra gondolok, aki tud valamilyen hangszeren játszani, tud angolul (legalább) és kicsit érzékenyebb, (mármint nem nyálgép, csak nem félne elmondani az érzéseit és kicsit olyan bújós típus) de nem gyáva (pl. nem fél elmondani a véleményét akárkinek, vagy akár megvédeni valakit, ha piszkálják). És nem egy Forever Alone típus, hanem vannak barátai.
Szerintetek egy ilyen személyiségű fiúnak milyen lányok tetszhetnek?
A rendes lányok kérlek szépen.
Olyanok akik előtt nem kell félni attól, hogy mi lesz ha kimutatja az érzéseit és nem fogja kihasználni bántani.
Hát, én nem nyelvvizsgai szinten, de Angolul is és Japánul is tudok. Játszani csak meg akarok tanulni, a többi stimmelne. Kivéve hogy már nem vagyok fiú, 25 évesen inkább férfinak érzem magam.
Hogy milyen kell?
Egyéniséggel rendelkező normális, gondolkodni is képes nő.
Ns sorban:
1) Csellozok 9 éve
2) Közepfokú vizsga
3) Fogjuk rá
4) Egyszer 3 nagydarab dakotaval szalltam szembe a baratnőmert
5) Ez szivas mert utalom az embereket.
Megis mik ezek a hülye kikötesek? "Tudjon angolul" Ez komoly? Mit tudsz TE nyujtani ezert?
19/F
Te jó ég, mintha csak én írtam volna magamról, kínosan ügyelve arra, hogy ne jöjjenek szóba a külső adottságaim. :D
22/F
#5. Vagyok.
Szerintem 1 idegennyelvnek már alap dolognak kellene lenni manapság, diplomához már 2 kell.
Kérdező, hány éves vagy? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!