Szerintetek vannak ilyen srácok? Ha igen akkor szerintetek ők milyen lányokat kedvelnek?
Olyanra gondolok, aki tud valamilyen hangszeren játszani, tud angolul (legalább) és kicsit érzékenyebb, (mármint nem nyálgép, csak nem félne elmondani az érzéseit és kicsit olyan bújós típus) de nem gyáva (pl. nem fél elmondani a véleményét akárkinek, vagy akár megvédeni valakit, ha piszkálják). És nem egy Forever Alone típus, hanem vannak barátai.
Szerintetek egy ilyen személyiségű fiúnak milyen lányok tetszhetnek?
1.Szintetizátorozok, valamikor kürtös is voltam.
2.Angolul, sőt oroszul is tudok (de csak alapszinten)
3.Nem félek kimondani semmit.
4.Vannak barátaim, de egyedül is jól megvagyok
A szép, de egyszerűbb lányok tetszenek.
Fogjuk rá hogy játszok hangszeren.Angolul nagyjából tudok.
Mindig elmondom a véleményem,tökmindegy hogy tetszik e az embereknek ,vagy sem.Megvédeni...hát, azt nagyon nem.Kerülök minden fajta konfliktust.Az embereknek túl sok vagyok,vagy nem tudom...de nincsenek barátaim.
Elég bújós vagyok, sőt,nagyon,bár utálom rá ezt a szót használni,és nincs is kihez bújni.Egy társ a lételemem lenne,ha lenne.Tényleg nagyon fontos hogy legyen párom,akit szerethetek,biztos örülne nekem,mert nincsenek meg bennem azok a tipikus rossz tulajdonságok,helyette van más. :)
És hogy milyen lányok tetszenek? Változó.Általában rövid,sötét hajú,nem hétköznapi,komoly,laza nők tetszenek meg,akik értik a célzásokat,és hasonlóan végtelenül őszinték mint én.De NO VAKOLAT,NO CIGI,A hercegnőket is utálom,de azt is ha valaki kislány.
Hát ki kell ábrándítsalak, a nyelvtanuláshoz nyelvi érzék kell, és nem más.
Amire te gondolsz, az a gondolkozási képesség, az a saját vélemény kialakításához kell, az meg egyéniséget szül egy idő után.
De a te korod környékiek közt kétlem hogy sok ilyen lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!