Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nő megpofozhat engem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő megpofozhat engem?

Figyelt kérdés
Én 20 vagyok barátnőm 18 és amikor dühös rám(legtöbbször jogosan)akkor néha ad nekem egy pofont.Nem olyan nagyon erőset,nem fáj nagyon.Egyébként általában jól megvagyunk csak nagyon féltékeny és megtudta hogy beszélgettem egy régi lány osztálytársammal akkor nagyon kiborult és akkor is adott egyet.De ugye én nem üthetem meg őt.Most hogy is van ez?(nyugi nem is fogom megütni)

2018. aug. 25. 21:00
1 2
 11/12 anonim válasza:

Akármilyen mérges lennék nem tudnám megütni a barátnőmet, de az biztos, hogy az első alkalom után amikor ő próbálkozna megütni megfognám, felvenném az ölembe, kivinném a lakásból, majd bezárnám az ajtót. :D Milyen pofátlan dolog már az, hogy verekszik egy párkapcsolatban bármelyik fél is.

Röviden: nem, még okkal sem. Rendezni normálisan ezt veled, vagy sehogy.

2018. aug. 25. 21:45
 12/12 A kérdező kommentje:
Azt nem irtam, hogy az osztálytársam akivel chateltem küldött egy szivecskés puszis smileyt(vagy mit) es ebbol ez esett le neki. Nem tudta hogy van baratnom
2018. aug. 25. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!