Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nő megpofozhat engem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő megpofozhat engem?

Figyelt kérdés
Én 20 vagyok barátnőm 18 és amikor dühös rám(legtöbbször jogosan)akkor néha ad nekem egy pofont.Nem olyan nagyon erőset,nem fáj nagyon.Egyébként általában jól megvagyunk csak nagyon féltékeny és megtudta hogy beszélgettem egy régi lány osztálytársammal akkor nagyon kiborult és akkor is adott egyet.De ugye én nem üthetem meg őt.Most hogy is van ez?(nyugi nem is fogom megütni)

2018. aug. 25. 21:00
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Mint irtam egyáltalán nem erős ,nem fáj.
2018. aug. 25. 21:01
 2/12 A kérdező kommentje:
és nem is gyakran eddig kb 2 pofont kaptam
2018. aug. 25. 21:04
 3/12 anonim ***** válasza:
42%
Ink letephette volna a pic.sadat
2018. aug. 25. 21:05
 4/12 A kérdező kommentje:
miért is? :D
2018. aug. 25. 21:07
 5/12 anonim ***** válasza:

És nem esik rosszul? Jó gondolom amúgy mind kettotoknek rosszul esik de akkor is.

Beszéljetek meg. Vagy ha olyan van szólj neki hogy beszelsz vele vagy beszéltél had lássam hogy semmit nem titkolsz.

2018. aug. 25. 21:08
 6/12 A kérdező kommentje:
csak annyi történt ,hogy örültem ,hogy beszélhettem a régi osztálytársammal és ő elég féltékeny,meg egyszer sztem jogosan megpofozott ,egyáltalán nem fájt,csak dühös volt rám (ezt inkább nem írnám le)
2018. aug. 25. 21:11
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Nemtudom 😀 mindenesetre jól mondod,Nem szabad megütni a nőket! Soha!!!.Viszont az igazságért kikell álni,elkell neki magyaráznod ha lehet akkor higgattan.És ha akkor is hisztizik akkor felemelheted a hang tónusod..(spoiler: az sincs rengyén hogy megütött nehogy rendszeressé váljon....,a későbbiekben nehogy elhalgatsz és csicska leszel) Mindig a férfinak kell irányítania,de csakis Ésszel.Ez a legfontosabb,mindig ésszel kell cselekedni,akkor gond nincs.
2018. aug. 25. 21:12
 8/12 anonim ***** válasza:

Nos, 30/N vagyok, férfi még nem ütött meg (kivéve apám egyszer nevelési célzattal úgy 5 éves korom körül, de igaza volt - mindegy, ez a sztori nem lényeges).

Tehát ha volt rá oka, hogy pofont adjon, akkor ennyi. Persze rendszert nem szabad belőle csinálnia a csajnak, mert az már azért durva... Pl. nekem volt egy pasim, aki tök kishitű volt (jó, okkal, de akkor nyilván nem mondtam neki). Egyszer elmentünk két barátunkkal dumálni, iszogatni... Erre mondja a pasim (mármint exem), hogy jaj, ő nem érdemel meg engem, meg ilyen buz*ságok, mondtam neki, hogy ne beszéljen már ilyet, de csak azért is hajtotta, meg sírva fakad (xD). De előzmény nem volt, csak ez neki előjött az alkohol hatására. Na szóval akkor pofon nyaltam egyszer, mert már rendesen szégyelltem, hogy ott a barátaink előtt önmagát lealjasítja...

Viszont... a másik oldal... ha mondjuk - és ne nézz valami perverznek, én csupán az egyenlőség híve vagyok - én nem feltétlenül vagyok az ellen, hogy egy nőt megüssön a hapsija. Nem azt mondom, hogy üsse agyon, de most egy db pofon lehet pozitív hatással is. (Jó, majd most jönnek azok a válaszolók, meg üzenet írók, akik igyekeznek minél inkább kiforgatni a szavaimat. De remélem, te, kedves kérdező, felfogod, amit írok.)

2018. aug. 25. 21:16
 9/12 A kérdező kommentje:
Azóta beszéltünk, és bocsánatot kértem egy esetért, mert ott neki volt igaza, és csak hergeltem egy picit, mert probaltam terelni a témát és azt mondta hogy Idézem:"Csak azért pofoztalak meg mert nem vallottad be az igazat es nem kertel bocsánatot, és fontos vagy nekem". Egyebkent azt is mondta hogy nem akar ebbol rendszert csinalni
2018. aug. 25. 21:24
 10/12 anonim ***** válasza:

A nők sokkal gyengébbek, férfiaknak nem tudnak ártani. Ilyen szempontból nyugodtan megütötgethet akár poénból, ha jogosan, akkor hát ez van. Lehet, hogy a családjában történtek hasonló esetek, ahogy a feleség üti a férjét,ezeket meg tudatalatt használja.

A második pofont egyáltalán nem érdemelted meg, valahogyan nyugtasd le, mert ez neked is rosszul esik. Szerintem nem szeretnél 3.pofont, akkor beszélj vele. Hülyeség volt ezért megütni téged. Bizonyítsd be neki, hogy szereted, ne ugrálj minden (kis)lány találkozásért, remélem érted, amit írok. Szia:)

2018. aug. 25. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!