Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő megpofozhat engem?
És nem esik rosszul? Jó gondolom amúgy mind kettotoknek rosszul esik de akkor is.
Beszéljetek meg. Vagy ha olyan van szólj neki hogy beszelsz vele vagy beszéltél had lássam hogy semmit nem titkolsz.
Nos, 30/N vagyok, férfi még nem ütött meg (kivéve apám egyszer nevelési célzattal úgy 5 éves korom körül, de igaza volt - mindegy, ez a sztori nem lényeges).
Tehát ha volt rá oka, hogy pofont adjon, akkor ennyi. Persze rendszert nem szabad belőle csinálnia a csajnak, mert az már azért durva... Pl. nekem volt egy pasim, aki tök kishitű volt (jó, okkal, de akkor nyilván nem mondtam neki). Egyszer elmentünk két barátunkkal dumálni, iszogatni... Erre mondja a pasim (mármint exem), hogy jaj, ő nem érdemel meg engem, meg ilyen buz*ságok, mondtam neki, hogy ne beszéljen már ilyet, de csak azért is hajtotta, meg sírva fakad (xD). De előzmény nem volt, csak ez neki előjött az alkohol hatására. Na szóval akkor pofon nyaltam egyszer, mert már rendesen szégyelltem, hogy ott a barátaink előtt önmagát lealjasítja...
Viszont... a másik oldal... ha mondjuk - és ne nézz valami perverznek, én csupán az egyenlőség híve vagyok - én nem feltétlenül vagyok az ellen, hogy egy nőt megüssön a hapsija. Nem azt mondom, hogy üsse agyon, de most egy db pofon lehet pozitív hatással is. (Jó, majd most jönnek azok a válaszolók, meg üzenet írók, akik igyekeznek minél inkább kiforgatni a szavaimat. De remélem, te, kedves kérdező, felfogod, amit írok.)
A nők sokkal gyengébbek, férfiaknak nem tudnak ártani. Ilyen szempontból nyugodtan megütötgethet akár poénból, ha jogosan, akkor hát ez van. Lehet, hogy a családjában történtek hasonló esetek, ahogy a feleség üti a férjét,ezeket meg tudatalatt használja.
A második pofont egyáltalán nem érdemelted meg, valahogyan nyugtasd le, mert ez neked is rosszul esik. Szerintem nem szeretnél 3.pofont, akkor beszélj vele. Hülyeség volt ezért megütni téged. Bizonyítsd be neki, hogy szereted, ne ugrálj minden (kis)lány találkozásért, remélem érted, amit írok. Szia:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!