Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 év körüli fiúk! Titeket zavar, ha egy 16 éves lány kb.13-14-nek néz ki?
Figyelt kérdés
Hogy őszinte legyek, engem egyáltalán nem zavar, hogy fiatalabbnak nézek ki a koromnál, nemis szeretnék még barátot, de ha esetleg mégis megtetszene egy fiú, nem tudom, hogy ez mennyire lenne hátrány.2018. aug. 24. 01:32
11/16 anonim válasza:
Én 18 éves fiú vagyok de mindenki 14-15 nem néz :D Ha veszek valamit amihez kell személyi mindig elkérik én meg míg előhalászom szoktam dumálgatni a pultossal mert érdekel mennyinek gondolnak az emberek :D Nem hátrány szerintem. Ők is sokat mondják, örüljek neki mert 40 évesen boldog leszek ha 35 nek fogok kinézni :D Meg ilyeneket mondanak "Jól tartod magad" stb. iszonyú jó fejek az emberek :D
12/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavarna, a belső fontosabb 18F
13/16 anonim válasza:
Nem zavar. Küldj képet. Köszi. 24f :D
14/16 anonim válasza:
Ez még nem vészes, pár év és valószínűleg "beéred" a korosztályod vagy csak 1-2 év bizonytalanul látható különbség lesz.
Szerintem ha szép vagy, nem baj, senkit nem fog zavarni:) én ugyan lány vagyok, de ugyanebben a cipőben, nem nagyon néztem ki 16 évesnek, de volt barátom (igaz, ő is fiatalabbnak tűnt a koránál), csinosnak tartottak. Most 18 leszek, már sajnos egyre gyakrabban magáznak meg a múzeumban néniznek :D pedig ugyanúgy alacsony vagyok és nem sminkelek, szóval szerintem szimplán az arcom öregedett.
Illetve ha zavar a dolog, csalhatsz az öltözködéssel, egy elegánsabb szett (csinos szoknya, blúz vagy legalább nem mintás, feliratos póló, blézer, csinibb női táska) idősebbnek mutathat.
16/16 anonim válasza:
Én ugyan lány vagyok, de ugyanebben a cipőben járok. Konkrétan mindenki évekkel fiatalabbnak néz. Páromat ez cseppet sem érdekli, de azért ő is zavarba jön, amikor együtt megyünk valahova és megkérdezik tőle: "Ő a kishúgod? De aranyos!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!