Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavar ha egy fiúnak nincs sajátos öltözködési stílusa?
Jó lesz ez alapon öltözködöm. Semmi különleges, úgy nézek ki mint egy sima normális 16 éves. Ez zavaró, vagy taszító ha odamegy hozzátok egy ilyen srác?
(16/f)
Nagyon. Miért jó tömegnek lenni?
15/l
Elsőnek van némi igaza , de nézd xd
Nem tudsz mást venni , csak ami a boltban van xd
Én pár éve inkább rockernak érzem magam .
Az is lehet, pár év múlva, minden nap fogok láncot hordani a nadrágon.
És küzdök majd vele, ne érjen a klotyoba szarás közben xd
Szakáll már megvan hozzá , csak elhatározás kérdése.
És ezt nem azért tenném mert " egyedi " akarok lenni.
De a rockereknek, nem a mostani tiniknek xd
Még megvan az egyéniségük,
Majd rájössz, pl egy motoros csávó, ne tudd meg, megköszönte hogy kocsival elengedtem. Ő gyorsabb nálam jóval, egyenesben lassítottam, indexeltem neki hogy gyere papa , meg is köszönte ahogy illik, és ez hiányzik a mai emberekből.....
Az 1-es egy totál idióta.
Szerinted az az egyedi aki plázából öltözik? :D Pont nekik nincs stílusuk, elveszett, görcsös emberek akik próbálnak megfelelni mindenkinek.
Csak egy idióta foglalkozik másnak a ruháival, az a lényeg, hogy tiszta legyél és igényes. Aki a ruhád alapján ítél meg, messzire kerüld el, az olyan szrt sem ér.
36N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!