Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket zavar ha egy lány elvörösödik?
Figyelt kérdés
Elég annyi nekem ha beszélek egy fiúval akkor is ha nem tetszik vagy csak egy fiú hozzám ér. De teljesen az egész arcom tiszta piros lesz.2018. ápr. 23. 16:25
2/8 anonim válasza:
Aranyos ha egy lany elvorosodik es szerintem senkit nem zavar 😄😊
4/8 A kérdező kommentje:
De ha nem cuki hanem így az egész arca?
2018. ápr. 23. 16:40
6/8 anonim válasza:
Az egesz arca xD
Satan is real...
7/8 anonim válasza:
Én is így vagyok szóval megértem hogy nem szereted és nekem is hátrány az ismetkedesnel. Hiába mondja a srác hogy cuki meg tudom is én. Szerintem nagyon kellemetlen érzés.
8/8 anonim válasza:
De édes lehet :) Pont ma láttam egy lány-t, aki rámnézett és elvörösödött, rendesnek tűnt, nem valami olyannak, aki csak azért van, hogy kihasználjon, ha lessz alkalmam még látni, hétfőn, 3 óra körül, akkor megpróbálok vele megbarátkozni, őszintén szólva, megtetszett. Szerintem fordítva is igaz, de nem lehet, hogy te vagy az kérdező? Én nem akarok itt ismerkedni, csak kíváncsi vagyok, hogy te vagy e az. Viszont, rád hagyom a döntést, hogy írsz e egy privátot, amivel megtudjuk, hogy téged láttalak e. Bár kevés rá az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!