Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most akkor mi?!
Mièrt zavarja a kiszemeltemet(akivel nem mondanám hogy tulzottan jòban lennènk csak ismerősi viszonyban vagyunk),hogy ha más fiúkkal beszèlgetek,nagyon feltünően zavarja ha egy kicsit belsősègesebben beszèlgetek egy fiúval (akiről valòszínűleg tidja hogy a haverom)vagy egy olyan fiúval akivel ritkán lát beszèlgetni.
Ez azèrt nen vilagos számomra hogy mièrt zavarja mivel van egy lány akivel kavar.
Hát onen ,hogy amikor egy fiúval beszèlgetek nagyon bámul(eleve sokat nèz de akkor nagyon)ès először figyeli a fiút majd engem,ès közben ugy viselkedik mint aki ideges .Volt már olyan is hogy egy helyen voltunk ès elvoltam egy haverommal(csak hülyültünk)ès a kiszemeltem mfelènk biccentett ès megkèrdezte a lány haverját hogy most mi lehet köztem meg a haverom.között(ezt onen tudom hogy megkèrdezte ,hogy mivel egy helyen voltunk de más nyelven beszèltek mint mi ès a haverom folyèkonyan beszèlni azt a nyelvet.
Akkor volt már olyan is hogy egy társaságban álltam a kiszemeltemmel ès beállt mellèm majd elállt onen ès mikor közelebb akart jönnia haverom a kiszemeltem gyorsan vissza állt mellèm.meg mèg csomò sztorit tudnèk modnani amia rra utal hogy zavarja ha más fiú van a közelemben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!