Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most akkor mi?!

Figyelt kérdés

Mièrt zavarja a kiszemeltemet(akivel nem mondanám hogy tulzottan jòban lennènk csak ismerősi viszonyban vagyunk),hogy ha más fiúkkal beszèlgetek,nagyon feltünően zavarja ha egy kicsit belsősègesebben beszèlgetek egy fiúval (akiről valòszínűleg tidja hogy a haverom)vagy egy olyan fiúval akivel ritkán lát beszèlgetni.

Ez azèrt nen vilagos számomra hogy mièrt zavarja mivel van egy lány akivel kavar.

#fiú #lány #zavar #Beszèlget
2018. febr. 26. 21:22
 1/5 anonim válasza:
Valszeg veled is kavarna... de miért vagy olyan biztos benne hogy tenyleg zavarja?
2018. febr. 26. 22:01
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát onen ,hogy amikor egy fiúval beszèlgetek nagyon bámul(eleve sokat nèz de akkor nagyon)ès először figyeli a fiút majd engem,ès közben ugy viselkedik mint aki ideges .Volt már olyan is hogy egy helyen voltunk ès elvoltam egy haverommal(csak hülyültünk)ès a kiszemeltem mfelènk biccentett ès megkèrdezte a lány haverját hogy most mi lehet köztem meg a haverom.között(ezt onen tudom hogy megkèrdezte ,hogy mivel egy helyen voltunk de más nyelven beszèltek mint mi ès a haverom folyèkonyan beszèlni azt a nyelvet.

Akkor volt már olyan is hogy egy társaságban álltam a kiszemeltemmel ès beállt mellèm majd elállt onen ès mikor közelebb akart jönnia haverom a kiszemeltem gyorsan vissza állt mellèm.meg mèg csomò sztorit tudnèk modnani amia rra utal hogy zavarja ha más fiú van a közelemben.

2018. febr. 26. 22:22
 3/5 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy mi baja van
2018. febr. 27. 13:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Az nek opciò,beszèlrünk már ,de ő egy nagyon önelègült egoista gyerek szòval inkább nem pròbálnám meg.
2018. febr. 27. 20:02
 5/5 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg tőle ha furán viselkedik, hogy mivan szépfiú féltékenyek vagyunk ?
2018. márc. 8. 12:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!