Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk,szerintetek prostis egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Floraa4 kérdése:

Fiuk,szerintetek prostis egy lanyon a borgatya?

Figyelt kérdés
parszor hallottam hogy fiuk azt mondjak hogy szerintuk ez prostis. eloszor azt hittem hogy ez csak nem jon be nekik de elbizonytalanodtam mar ebben sajnos.
tegnap 21:17
 1/5 anonim ***** válasza:
És szerinted a 14 évesek véleménye lényeges?
tegnap 21:27
 2/5 A kérdező kommentje:
miert ne lenne? :D
tegnap 21:37
 3/5 anonim ***** válasza:

elég felkavaro látvány kövér formátlan g.ci undorito ahogy minden is látszik de egy tökéletes seggel se jobb, valahogy taszító én eddig akárhányszor láttam főleg undik voltak mindig a nevetés/undor fog el h hogy lehet ilyet felvenni sehova se tudom tenni

prostis e? prostikat nem sürün látok de ők szoktak nagyon kirivioan mindent is megmutatva öltözni szoval egy cseppet igen

persze azért fontos hogy most ilyen német lederhose-ra gondolsz vagy arra fénylik mint a kukás zsák vagy mi a szösz

tegnap 21:47
 4/5 anonim ***** válasza:
A srácok sokszor olyan csajokra aggatják a riboszóma (és szinonímái) jelzőt, akiket nem igazán kaphatnak meg. Hidd el, azonnal tetszenek nekik rajtad a bőrgatya, amint velük csinálnál bizonyos dolgokat.
tegnap 21:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Ugyan lány vagyok, de: van nálunk két lány az osztályban, egyiküknek barátja van évek óta, másikuk meg egyszerre 3 fiúnak tetszik (akikről tudok). Mindketten szoktak hordani.

Egy tanárom is, és neki is férje van, szóval ez inkább attól függ, rajtad hogy mutat, nem magán a tényen, hogy milyen anyagból készült

tegnap 22:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!