Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk,szerintetek prostis egy lanyon a borgatya?
elég felkavaro látvány kövér formátlan g.ci undorito ahogy minden is látszik de egy tökéletes seggel se jobb, valahogy taszító én eddig akárhányszor láttam főleg undik voltak mindig a nevetés/undor fog el h hogy lehet ilyet felvenni sehova se tudom tenni
prostis e? prostikat nem sürün látok de ők szoktak nagyon kirivioan mindent is megmutatva öltözni szoval egy cseppet igen
persze azért fontos hogy most ilyen német lederhose-ra gondolsz vagy arra fénylik mint a kukás zsák vagy mi a szösz
Ugyan lány vagyok, de: van nálunk két lány az osztályban, egyiküknek barátja van évek óta, másikuk meg egyszerre 3 fiúnak tetszik (akikről tudok). Mindketten szoktak hordani.
Egy tanárom is, és neki is férje van, szóval ez inkább attól függ, rajtad hogy mutat, nem magán a tényen, hogy milyen anyagból készült
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!