Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Előváladéktól eshetek teherbe?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előváladéktól eshetek teherbe?

Figyelt kérdés
18-án feküdtem le a párommal, nekem ez volt az első alkalom, és oda figyelt rá hogy időben cselekedjen, de attól tartok előváladéka volt. Azóta egyszer csináltuk és akkor jobban véreztem mint előtte. De a vérzés csak addig tart. Hónap végén kell megjönnie, azóta fájdogat a hasam, meg a fejem. Lehetséges a teherbe esés?

2018. aug. 23. 23:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ez inkább a szexualitás kategória. De képesek voltatok gumi nélkül lefeküdni?
2018. aug. 23. 23:54
 2/12 anonim ***** válasza:
kisebb az esélye, de lehetséges.
2018. aug. 23. 23:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Igen, előváladéktól is lehet valaki terhes, de sokkal kisebb az esélye. Amúgy meg a 72 órás tabletta, stb...
2018. aug. 23. 23:56
 4/12 anonim ***** válasza:
Igen, mert tartalmazhat spermiumot, de ennek nagyon minimális az esélye, de megvan rá.
2018. aug. 24. 00:34
 5/12 anonim ***** válasza:

lehetsz terhes tőle, de nem lehet hogy a front?? én egy ideje nem élek nemi életet ráadásul fiú vagyok, de így is fáj mostanába a fejem, pocid meg sok mindentől fájhat :)

amúgy abba az esetbe lehetne szexuális kategória, ha a kérdező mult 18, de szerintem nem

gyerek vállaláshoz szerintem megint nem

itt még jó helyen van

2018. aug. 24. 00:38
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok, ti sem ismeritek a gumit...

Igen, lehetsz terhes, nem lehetetlen.

2018. aug. 24. 01:20
 7/12 anonim ***** válasza:
Gumi!
2018. aug. 24. 02:43
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem az a baj hogy fiatal vagy, az se hogy a srác erőltette,de az baj ha idióták vagytok 😖😖😖😖

Legalább olvass utána,az internet mindenre választ ad :)

2018. aug. 24. 04:26
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Kb. minden tabletta és koton reklám azzal kezdődik, hogy az előváladéktól is lehet teherbeesni, a kihúzás megbízhatatlan és rossz megoldás.
2018. aug. 24. 08:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerencsére igen.
2018. aug. 24. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!