Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe eshetek? (Hosszan lent)
Tegnap (10.29) a barátomnál aludtam, és miután én kielégítettem szájjal, elélvezett, majd miután letörölte magát zsebkendővel , engem kézzel elégített ki.
Tudom, hogy kezet kellett volna mosnia előtte,de úgy láttam alaposan letörölte magát és most így utólag belegondolva kezdek félni hogy esetleg teherbe eshetek.
A menzeszem okt. 27-én múlt el, átlagosan 8 napig szokott meglenni,és 37 napos átlagosan a ciklusom (persze volt rövidebb is,de 37 napos is). A digitális naptáram szerint a nov.12-re várható az ovulációm.
Két hét múlva szeretnék egy tesztet csináltatni, viszont pont annak tájékán lesz ovulációm. Az befolyásolja a teszt hatékonyságát? Mikor lenne legalkalmasabb a teszt elvégzése? Mennyi az esélye hogy terhes leszek?
A válaszokat előre is köszönöm!
16/L
nagyon minimális az esélye :) kár ráparázni
legközelebb figyeljetek oda
A legjobb terhessegi teszt a CLEAR BLUE
Igaz nem a legolcsobb de azzal biztosra mehetsz varj vele szerintemmeg egy hetet
A KÉRDÉS AZ VOLT, HOGY TERHES LEHETSZ E komolyan mondom felidegesítesz, pedig nem is ismerlek tényleg játszod a hülyét vagy komolyan az vagy?? Igazából az van, hogy nem mersz bemenni egy terhességi testért a gyógyszertárba, de nem tudod biztosra hogy terhes vagy e vagy nem (egyébként k**ra nem) de férfi létemre betudnék menni helyetted egy szaros terhességi testért.
Komolyan mondom 20 éves korodik ne is legyen inkább semmi, max szájjal kezeld ezt a dolgot..mert k**tt hülye vagy.
Ennyit tudtam építő jelleggel hozzáfűzni a dologhoz, mehet a hiszti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!