Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem sikerül izgalomba...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem sikerül izgalomba jönnöm?

Figyelt kérdés
Egy ideje nem érdekelt a szex. Nem kívántam, viszont azt a személyt akit szeretek igen.De akárhányszor szexeltünk fájt az elején, nem voltam elég nedves pedig akartam. És az elmúlt időben megváltoztam ott lent.Szűkebbnek érzem stb. Azt hozzá kell tennem, hogy pár hónapja lett vége egy hosszabb kapcsolatomnak,ahol viszont már se a szexet se őt nem kívántam. És van egy régi ismerősöm akivel régebben kavargattam és ha ő rá csak gondolok már nedves leszek.. és mindenhez kedvem lesz. És már nem bírom ezt, miért van így? Ha őt nem szeretem és a másik személyt meg igen és vele mégse sikerül úgy izgalomba jönnöm?

2018. aug. 22. 11:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem azért lehet, mert még nem zártad le magadban az eddigi kapcsolataidat. Azt írtad, hogy rá gondolsz és nedves leszel. Miért gondolsz rá? Miért nem arra, akit most szeretsz?

Nem lehet addig normális új kapcsolatod, amíg egy régit kívánsz. Amíg nem zárod le, addig azt fogod keresni minden új pasidban, amit ott nem élhettél ki.

Ezáltal elvárásokat állítasz a pasik elé és ha az nem teljesül, feszült leszel, a feszültség pedig kioltja a szexuális izgalmat.

24/F

2018. aug. 22. 13:42
 2/5 egyre ***** válasza:
Me nyugodt vagy
2018. aug. 22. 19:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Biztos hogy halak jegyű vagy.)
2018. aug. 23. 01:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem illünk össze mindenkivel egyformán. V árnyalatan, aki semmit sem tud megmozdítani bennünk, és van, akinek egy pillantásától megroggyan a térdünk. Valamint a kettő között ezernyi árnyalat.

Szóval keress olyan fickót, aki el tudja venni az eszedet.

2018. aug. 23. 21:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat :) azóta megoldódott a probléma, nem lett koztunk semmi és megmaradtunk barátoknak :D és nem halak jegyu vagyok , hanem bika :) :D
2019. jan. 11. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!