Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem volt még senkim mert?
Figyelt kérdés
Először is 15/F.
Önbizalmam megvan, de félénk vagyok, oda menni egy lányhoz, normálisat találni nehéz dolog.
Nekem olyasvalaki kéne, aki nem hagy el, és elfogad, de ezt nem interneten, nem máshol, mint közvetlen.
Én úgy valakihez nem megyek oda, hogy tudom róla, hogy árt.
2016. nov. 19. 17:52
1/3 anonim válasza:
osszegezve,te egy kozeledben elo, normalis lanyt keresel, mint az atlag normalisabb emberek tobbsege..
ezt igy megmondani nem lehet, h miert nem volt meg senkid..te azt irtad le foleg, h mire vagysz egy lanytol.
ha van onbizalmad, akkor nem lennel felenk odamenni vkihez nem? mert ez paradoxona egymasnak valamilyen szinten, ha ugy nezzuk.
2/3 anonim válasza:
tul nagy a szűrőd... ha a fővárosban laksz is kicsi az esélyed hogy egy lány ezeknek mind megfeleljen és még korodbeli is legyen... valamit engedj el és légy kompromisszum kész valamint az ha a neten találsz valakit nem azt jelenti hogy hülye... ne zárd ki azt se, nem azt mondom hogy ott keresd de nem zárja ki magát a két dolog
3/3 $pumika$ válasza:
szerintem azért nem volt, mert nem ismered meg belülről az embereket, szóval túl sokat ítélsz meg a külsőről... nekem sem volt még senkim, valószínűleg mert túl válogatós vagyok, de hát ez van, egyszer lesz 15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!