Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy már nem lesz senkim. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és mostanában körülöttem mindenki kapcsolatban van. Volt már barátom nekem is, de csak pár hónapos kapcsolatok voltak. Hosszú ideje nincs barátom, és még csak nem is tetszik senki sem. Pedig annyira szeretnék már egy normális kapcsolatot. Ez normális? Ugye nem leszek mindig egyedül? 17 évesen elég rossz érzés, főleg, hogy tényleg mindenkinek van valakije. Ne értsetek félre, ezt a kérdést nem ismerkedés céljából írtam ki, itt inkább nem szeretnék.:)2016. ápr. 9. 12:37
1/10 anonim válasza:
Ha már nem vagy szűz senkinek se kelleszel. Max 25 éves korod után, ott már minden nőbe több farok is megfordult tojnak rá.
2/10 A kérdező kommentje:
Szűz vagyok, de szerintem ez nem olyan fontos befolyásoló tényező.:)
2016. ápr. 9. 12:40
3/10 anonim válasza:
Neked lesz, ne félj. Nekem nem lesz. És emiatt szenvedek is jelen pillanatban. És még mennyit fogok, rossz belegondolni is. De ez van. Nekem ez jutott. Valakinek fos élet is kell, igaz? Nem lehet mindenki boldog.
4/10 anonim válasza:
Szia:) biztosan lesz párod:) ne aggódj:) már ebből amit írtál látszik hogy egy aranyos csaj vagy:) külsőleg nem láttalak, de biztosan aranyos lehetsz:) előbb utóbb majd össze találkozol valakivel:) és ki tudja, lehet nem is sokára:) (ha meg amúgy szeretnél dumálni írj nyugodtam) hajrá;)
5/10 anonim válasza:
Rányomtam a küldésre, pedig nem akartam! Na, mindegy. Szóval! Ezen ne parázzál tényleg. Ha akarsz valakit, szép vagy, akkor lesz valakid. Ennyi. Szóval ettől ne félj. 17 évesen sokaknak van kapcsolata, de semmi értelme, úgyis vége lesz. Az igazit nem ennyi idősen találod majd meg, hanem kicsit később. Úgyhogy ettől ne félj! Sok sikert mindenhez! ;)
7/10 anonim válasza:
Oké, én egy évvel fiatalabb vagyok mint te, de nekem még nem is volt senkim..soha :D Akkor most sírjunk versenyt egy sarokban?
8/10 anonim válasza:
Ne aggódj lesz még párod Neked is. Tudom, rossz érzés, amikor körülötted mindenkinek van, de próbálj másra koncentrálni. Ha görcsösen akarsz mindenáron egy komoly kapcsolatot, azt a fiúk megérzik és lehet, hogy elijednek.Ha nem is tetszik senki,próbálj új helyekre járni, ismerkedni, előbb-utóbb lesz valaki, csak fogd fel lazán :)
9/10 anonim válasza:
És ne érezd magad hátrányban, azért mert szűz vagy. A normális fiú értékelni fogja, hogy nem feküdtél össze másokkal, mint a többi hasonló korú lány, sőt már a 14-15 éves korosztály is.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok.:)
2016. ápr. 9. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!