Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudtam a barátnőmnek. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel egy táborban jöttem össze. Egyszer megkérdezte hogy mikor szakitottam az exemmel. Én erre azt mondtam hogy tábor előtt. Pedig már a táborban szakitottam vele azelőtt hogy összejöttünk volna. Ezt azért nem mondtam el neki mert nem akartam hogy azt higgye hogy nem is jött be csak ugy rávágtam. Mert attól függetlenül hogy volt barátnőm nekem bejött ez a csaj. A barátnőmmel elég rossz kapcsolatom volt ezert szakitottam is vele még mielőtt jött volna az uj. Ezzel ott van a gond hogy az exem ki akar velem cseszni ezért ráírt a barátnőmre hogy nem is akkor szakitottunk hanem közvetlen azelőtt hogy összejöttünk volna. Elmondtam a barátnőmnek aki megbocsájtott de mégis ugy viselkedik akinek rosszul esett ( nem is csodálom mert nagyot hibáztam). Hogy hozhatnám ezt helyre?2018. aug. 17. 18:06
1/2 anonim válasza:
Hát csak szeresd és többet NE hazudj neki.
2/2 anonim válasza:
Ez abszolút egy olyan dolog, amit személy szerint én nem fújnék fel (legyek bármelyik szerepben)... Nyilván amikor először meghallanám a dolgot, kicsit megütköznék, de aztán túltenném magam rajta. Nem kell semmit helyrehozni. Nyilván nem helyes, hogy nem voltál teljesen őszinte, de nem egy olyan dologról beszélünk, ami döntő kihatással lett volna a kapcsolatotokra. Hány évesek vagytok egyébként? Mert nekem ez nagyon ilyen tipikus tizenéves marakodásnak tűnik (pl. exed részéről az, hogy "jaj, most kicseszek veled és ráírok a barátnődre..."). Barátnődnek meg tessék megmondani, hogy ha még mindig rosszul esik neki, akkor mondja meg nyíltan, értelmes ember módjára és beszéljétek meg. Habár - bocsánat - elég gyerekesnek tűnne nekem, ha ezen ennyire besértődne. Érthető, ha esetleg attól fél, hogy mi van, ha másban is hazudtál neki vagy a jövőben fogsz... de pont ezért kell megbeszélni a dolgokat, nyíltan, őszintén! Másképp csak félreértések meg konfliktusok születnek belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!