Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mik azok a dolgok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mik azok a dolgok amit megfigyelték egy fiún először?

Figyelt kérdés
Illetve,mi tesz számotokra vonzónak egy fiút?Külső, belső tulajdonságok is jöhetnek.Elsősorban a 14-19 éves korosztálynak szól a kérdésem. Válaszokat köszönöm.
2018. aug. 16. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:
66%

Nekem a legfontosabb, hogy okos legyen az illető és értelmes. És a másik legfontosabb, hogy tisztességes, mert van már tapasztalatom olyannal aki nem volt az , pedig minden külső belső tulajdonsága tökéletes volt számomra,de mit sem ért ha hazudozott. És ha a külsőt nézzük, akkor nem kell feltétlen az, hogy a hasa kockás legyen,mert nem az a fontos,de nem bánom ha nincs elhízva. Olyan átlagos legyen. És szeresse azt amit főzök neki. Mert nincs annál rosszabb, ha a lelkedet is kiteszed a vacsiért, de azt nem eszi meg a pasid, mert most épp diétázik. Mondom, inkább ne legyen akkor izmos.😅 Na meg szeretem a kék szemet is.És az olyan hajat amibe bele lehet túrni. Mondjuk sötétbarnát. De úgy én olyan vagyok akinek nem a külső számít, ha szeretem akár lehet szőke is. Ha még nagyon nem jön be külsőleg akkor még barátok maradunk.(De ez a végső eset)

18/L

2018. aug. 16. 21:02
 2/5 anonim ***** válasza:
arc ( azon belul orr, fogak, szemek), es testalkat ( vekony legyen)
2018. aug. 16. 21:42
 3/5 anonim ***** válasza:
45%
Legyen Nagy Márk. Vagy Nick Robinson.
2018. aug. 16. 22:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Legelőször azt nézem, hogy milyen a kisugárzása. Van olyan srác aki elsőre megfog azzal ha sokat mosolyog/nevet, a gesztusai is sokat elárulnak. Személy szerint nekem fontos, hogy szép legyen a mosolya, a szeme színe egyáltalán nem izgat, legyen sportos, szeresse a sportot. A haja színe is mindegy, sőt talán még a fazon is, ha az arcához jól áll. Mindegy milyen magas, csak nálam ne legyen alacsonyabb (165 cm). Belsőre legyen vicces, kedves, megértő és megbízható az általános világi nézetei pedig egyezzenek/hasonlítsanak az enyémre.

16/L

2018. aug. 16. 22:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Az arcát ;)
2018. aug. 21. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!