Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit néztek meg először egy fiun vagy lányon?
Eleve úgy néz rá az ember egy lányra, hogy feltűnő. Esetleg szép, barna bőre van, jó alakja, magabiztos járása/mozgása vagy távolról is szép arca, haja. Akire ránéz az ember, az nagyjából vonzza a tekintet, bár mikor nézelődik az ember, akkor belebotlik egy-egy 'inkább ne is láttam volna' emberkébe. :D
Szóval hogyha valaki magára vonzotta a tekintetemet(ránéztem), akkor mindenképpen kíváncsi vagyok az arcára, tehát ha szemből látom, akkor egyből azt nézem. Ha hátulról látom, akkor nagyon szeretném elölről látni, és nem is nagyon foglalkozol a fenekével, kivéve ha sokáig áll háttal, mert akkor van időm arra is. A melleit például én sohasem szoktam nézni egy lánynak, főleg ha az utcán elmegy mellettem, vagy kocsival megyek és látok egy lányt az utcán. Annak ellenére, hogy örülök, hogyha szép formás, esetleg nagyobb melle van egy lánynak, de nem döntő dolog, ez csak egy "extra", ami van vagy vagy nincs. Hab a tortán.
Egy nagyon fontos dolog még, hogy a járása nagyon vonzó lehet számomra egy lánynak. Ritkán látok olyan lányt, akinek nem sablon járása van, de eszméletlenül vonzó és szerintem a tekintetemet is vonzza. A vonzó járás olyan, hogy nem a teste mellett, hanem sokkal inkább oldalra mozgatja a kezeit, nagyon hosszúkat lép, egyik lába a másik elé, tehát hasonlóan mint a kifutókon. Eszméletlenül vonzó. Csak sajnos kevés lány jár így, főleg manapság. Hogyha látok egy lányt másképp járni(tehát arra hajaz amit fentebb leírtam), akkor az a magabiztosságot jelenti az én szememben.
Tehát ez az, ami így hirtelen eszembe jutott a kérdéssel kapcsolatban.
17/F
Nem kell ezt túlcifrázni, az arc az első amit megnézek.
18/F
Először az arcát nézem meg, a szemeit, illetve összességében az egész összhatást.
Az alakja egyáltalán nem érdekel, bár ugyan tény, hogy a nagydarab, duci srácok tetszenek, de ilyenhez sosem volt még szerencsém, csak vékonyakhoz, a férjem is vékony.
Egyébként pedig a külső másodlagos, ha jól néz ki, az - ahogy az előző kommentelő fogalmazott találóan - hab a tortán, de nem feltétel. 34N
Először a haját nézem meg, bejön a göndör haj :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!