Csajok mik azok a dolgok, amiket először megfigyeltek egy srácon, ha bejön nektek? :D
A gondolkozás módja...
külsőre vonatkozik a kérdés akkor passz. Nem az alapján szoktam felfigyelni a másik nemre.
külső: haj, fog, szem
belső: kedvesség, intelligenciában és humorban egy hullámhosszon legyünk (ne legyen egy agyondiplomázott okoskodó, de ne is 10 évig járja a nyolcosztályos általánost...)
Külsőleg:elöször a magasság.(számomra fontos,hogy a fiú magasabb legyen,mint én)....aztán hogy ne legyen dagi,és a szemöldöke xD szemöldök mániás vagyok....egy lánynál alap a szép szemöldök,de a fiúnál se legyen összenőve,meg legyen rendezett vmennyire. :) Meg úgy az egész fejét megnézem :)
Belső:legyen vicces,talpraesett,ha kell akkor viszont legyen romantikus :D
Hmm....én úgy vagyok a pasikkal,hogy legyen hétköznapi,normális,és nem olyan aki önimádó,flegma stb. :) Egyszerüen adja önmagát!!!! :)
külső: egyértelműen a szem, ha nem látom meg a "csillogást" a szemében, vagy a szemébe nézve nem érzek valami különlegeset, akkor mindegy, hogy egyébként milyen az arca
belső: én mindig azt figyelem meg, hogy hogyan bánik a többi emberrel, távolról nézem, hogy kedves, közvetlen-e velük, mosolyog-e rájuk, esetleg, hogy a többi ember hogyan viselkedik a közelében. nekem ez a legfontosabb, mert ilyenkor próbálom kitalálni, hogy vajon hogy viselkedne velem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!