Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok mik azok a dolgok,...

Csajok mik azok a dolgok, amiket először megfigyeltek egy srácon, ha bejön nektek? :D

Figyelt kérdés
2015. jan. 15. 14:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Külsőre: magasság, arc+ ne legyen elhízott ;)
2015. jan. 15. 14:18
 2/7 anonim ***** válasza:
44%

A gondolkozás módja...

külsőre vonatkozik a kérdés akkor passz. Nem az alapján szoktam felfigyelni a másik nemre.

2015. jan. 15. 14:21
 3/7 A kérdező kommentje:
és belső tulajdonság? :D
2015. jan. 15. 14:21
 4/7 anonim ***** válasza:

külső: haj, fog, szem

belső: kedvesség, intelligenciában és humorban egy hullámhosszon legyünk (ne legyen egy agyondiplomázott okoskodó, de ne is 10 évig járja a nyolcosztályos általánost...)

2015. jan. 15. 14:33
 5/7 anonim válasza:

Külsőleg:elöször a magasság.(számomra fontos,hogy a fiú magasabb legyen,mint én)....aztán hogy ne legyen dagi,és a szemöldöke xD szemöldök mániás vagyok....egy lánynál alap a szép szemöldök,de a fiúnál se legyen összenőve,meg legyen rendezett vmennyire. :) Meg úgy az egész fejét megnézem :)

Belső:legyen vicces,talpraesett,ha kell akkor viszont legyen romantikus :D

Hmm....én úgy vagyok a pasikkal,hogy legyen hétköznapi,normális,és nem olyan aki önimádó,flegma stb. :) Egyszerüen adja önmagát!!!! :)

2015. jan. 15. 14:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Belső tulajdonság:nálam az egyik legfontosabb,hogy legyen humorérzéke.Amik még fontosak:legyen kedves,udvarias,megértő,szerény(jóó nem túlságosan de ne legyen elszállva magától),valamint legyen figyelmes:)
2015. jan. 15. 14:48
 7/7 anonim ***** válasza:

külső: egyértelműen a szem, ha nem látom meg a "csillogást" a szemében, vagy a szemébe nézve nem érzek valami különlegeset, akkor mindegy, hogy egyébként milyen az arca

belső: én mindig azt figyelem meg, hogy hogyan bánik a többi emberrel, távolról nézem, hogy kedves, közvetlen-e velük, mosolyog-e rájuk, esetleg, hogy a többi ember hogyan viselkedik a közelében. nekem ez a legfontosabb, mert ilyenkor próbálom kitalálni, hogy vajon hogy viselkedne velem

2015. jan. 15. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!