Fiúk, nektek bejön, ha egy lány nem mindig elérhető, nehezen kiismerhetőek az érzelmei, vagy ettől feladjátok a próbálkozást?
Figyelt kérdés
2015. jan. 11. 19:07
2/8 anonim válasza:
Szerintem ez egy ideig oké,amíg ismerkedős fázisba vagytok,de egy idő után rohadt unalmas...és inkább feladom..
3/8 anonim válasza:
Nem adom fel ha csak nem szánalmasan játsza meg
4/8 anonim válasza:
Nekem nem nagyon jön be ez a fajta stílusú élet. Valamennyire legyen rejtélyes, de ne az legyen, hogy egyáltalán nem tudom kiismerni, mert akkor ott már halott egy kapcsolat a számomra.
5/8 anonim válasza:
Ha ő ilyen alapból és nem csak megjátssza magát, akkor nem adnám fel. De azért nem szabad túlzásba vinni ezt a nehezen megkapható dolgot, mert a végén már nem fog érdekelni a lány.
6/8 anonim válasza:
Nem feladás!
De az, hogy kiszámithatatlan ez által .....
7/8 anonim válasza:
Nem. Ez k**úrvára nem jön be. ez a nőknek a hülyesége.
8/8 anonim válasza:
Abszolút taszító, le kéne már szokni erről a nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!