Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktátok várakoztatni a partnereteket?
De mondjuk én nem csak a partneremnél csinálom. Ha valaki ír megnézem esetleg azt elolvasom amit az értesítés sávba még kiír, aztán majd ha kedvem van válaszlok. Ti is csináljátok ezt?
Tapasztaltam, hogy csajok ezt valami taktikának is használják és magasabb szintre emelik. Én csak fél max órát várok. Van olyan lány ismerősöm aki 5-6 :O
De valaki ezt lerázás taktikának is használja, direkt nem ír és rövid pár szavasakat válaszol hogy lekopjon a srác. De valaki meg így derítí ki igazán szereti-e és így is szeret e vele beszélni és vágyik rá. Eléri hogy arra gondoljon a másik fél mikor ír már mikor ír már és így végig a fejébem jár az illető.
Ti mit gondoltok erről? Vagy esetleg ti hogyan és miképp használjátok? Fiúk/Lányok?
egy idejig nálam van az, hogy várok arra, hogy válaszoljon :)
de ha sűrűn játszik ilyet akkor elküldöm az anyjába...
nekem az jön be, ha egyből válaszol, akkor úgy érzem, hogy fontos vagyok neki és ő is anyira vágyik rám, mint én rá
ha le akarok rázni valakit, akkor szoktam ilyet játszani, hogy 1-2 szavas válaszok, de ha telefon közelbe vagyok, akkor is 5-10 percenként visszaírok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!